Primera derrota de la temporada per al Juvenil A després de caure 3-0 davant la UE Sants.

Primera part amb poques arribades per part dels dos equips en la qual el Sants va estar millor plantat sobre el terreny de joc. A la segona meitat els del barri de Barcelona van superar a la Grama en totes les facetes del joc i en cap moment els colomencs van poder atacar la seva defensa de 5.

El primer gol va fer mal a la Fundació que va perdre per complet el lloc al camp. Després d’això el domini del Sants es va traduir en dos gols més.

Luis Maria Hernando: «Jo em vaig equivocar en el plantejament de partit i això ens va fer perdre tots els duels. Només ens queda felicitar el rival i millorar per poder competir la següent setmana.»

CLASSIFICACIÓ

Foto: Joan Villagrasa

Primera derrota de la temporada para el Juvenil A tras caer 3-0 ante la UE Sants.

Primera parte con pocas llegadas por parte de los dos equipos en la cual el Sants estuvo mejor plantado sobre el terreno de juego. En la segunda mitad los del barrio de Barcelona superaron a la Grama en todas las facetas del juego y en ningún momento los colomenses pudieron atacar su defensa de 5.

El primer gol hizo daño a la Fundació quien perdió por completo el sitio en el campo. Tras eso el dominio del Sants se tradujo en dos goles más.

Luis Maria Hernando: «Yo me equivoqué en el planteamiento de partido y eso nos hizo perder todos los duelos. Solo nos queda felicitar al rival y mejorar para poder competir la siguiente semana.»

Por admin