Primera derrota del Cadet B aquesta temporada

30/10/2016

S’enfrontaven dos equips invictes al Nou Municipal i després del xoc la FE Grama surt amb la primera derrota de la temporada. La UE Sant Andreu D va guanyar 0-2 gràcies a en part a uns bons 30 minuts i una bona defensa.

Els visitants van saltar forts al camp a la recerca del primer gol i al cap de cinc minuts el van trobar davant d’una fluixeta acció defensiva. Més tard un centre a l’àrea trobaria rematador, el 0-2 arribava en un error de marcatge. Després d’encaixar el segon els nois d’Oscar Pérez van començar a deixar de patir enrere i van passar a posar en problemes a la defensa visitant.

Van estar a prop de reduir el marcador abans del descans i als primers compassos del segon temps amb un xut que es va anar al travesser. Però aquesta vegada va ser impossible puntuar davant un dels equips que estarà a dalt en lliga.

cadB

Se enfrentaban dos equipos invictos en el Nou Municipal y tras el choque la FE Grama sale con la primera derrota de la temporada. La UE Sant Andreu D ganó 0-2 gracias a en parte a unos buenos 30 minutos y una buena defensa.

Los visitantes saltaron fuertes al campo en busca del primer gol y a los cinco minutos lo encontraron ante una flojita acción defensiva. Más tarde un centro al área encontraría rematador, el 0-2 llegaba en un fallo de marcaje. Tras encajar el segundo los chicos de Oscar Pérez empezaron a dejar de sufrir atrás y pasaron a poner en problemas a la defensa visitante.

Estuvieron cerca de reducir el marcador antes del descanso y en los primeros compases del segundo tiempo con un disparo que se fue al larguero. Pero esta vez fue imposible puntuar ante uno de los equipos que estará arriba en liga.