Primera derrota de l’Infantil A

Primera derrota en lliga de l’Infantil A que va caure 1-0 davant el Júpiter.

Els locals, un bon equip, va sortir al camp amb moltes més ganes que la Grama però tot i així no van tenir gairebé ocasions de gol. Després de dos faltes xiulades una darrera l’altra el Júpiter es va plantar a l’àrea i després d’un rebuig van marcar l’únic gol del partit.

A la segona meitat la Fundació va canviar el sistema per ser mes ofensiu però el Júpiter va estar ben col·locat sense deixar tenir oportunitats de gol als visitants. Arriben les vacances de Nadal en el millor moment, líders amb tres punts d’avantatge sobre el segon.

Primera derrota en liga del Infantil A que cayó 1-0 ante el Júpiter.

Los locales, un buen equipo, salió al campo con muchas más ganas que la Grama pero aún así no tuvieron casi ocasiones de gol. Tras dos faltas pitadas una detrás de otra el Júpiter se plantó en el área y tras un rechace marcaron el único gol del partido.

En la segunda mitad la Fundació cambió el sistema para ser mas ofensivo pero el Júpiter estuvo bien colocado sin dejar tener oportunidades de gol a los visitantes. Llegan las vacaciones de navidad en el mejor momento, líderes con tres puntos de ventaja sobre el segundo.