Primer partit i primera victòria

Primer partit dels Veterans en aquesta nova temporada i primera victòria (3-1).

Partit complicat contra un rival, el Castellbisbal, al qual com a la Fundació li agrada tenir la pilota. Els Veterans van començar intentant controlar el partit però l’equip contrari va començar millor i es van avançar gràcies a una pilota llarga a l’esquena de la defensa, al qual Salguero no va arribar en la seva sortida, tocant-la abans el davanter i superant la sortida d’aquest.

A partir del gol en contra la Grama va augmentar la pressió i en els últims 5 minuts de la primera part li va donar la volta al marcador gràcies a dos gols, primer Gica que acabava d’entrar i posteriorment Juanlu, dos després de dos robatoris de pilota prop del àrea rival.

La segona part va ser dominada per la Fundació però els costava crear perill i fins als minuts finals no van sentenciar el partit gràcies a un gol d’Salguero que va canviar els guants pel 9 de davanter centre per finalitzar una bona jugada de la Grama amb assistència final de Juanlu.

Primer partido de los Veteranos en esta nueva temporada y primera victoria (3-1).

Partido complicado contra un rival, el Castellbisbal, al que como a la Fundació le gusta tener el balón. Los Veteranos comenzaron intentando controlar el partido pero el equipo contrario empezó mejor y se adelantaron gracias a un balón largo a la espalda de la defensa, al que Salguero no llegó en su salida, tocándola antes el delantero y superando la salida de éste.

A partir del gol en contra la Grama aumentó la presión y en los últimos 5 minutos de la primera parte le dio la vuelta al marcador gracias a dos goles, primero Gica que acababa de entrar y posteriormente Juanlu, ambos tras dos robos de balón cerca del área rival.

La segunda parte fue dominada por la Fundació pero les costaba crear peligro y hasta los minutos finales no sentenciaron el partido gracias a un gol de Salguero que cambió los guantes por el 9 de delantero centro para finalizar una buena jugada de la Grama con asistencia final de Juanlu.