Avui divendres 22 de juliol el primer equip de la Fundació Esportiva Grama farà els tests físics programats. Comença així una nova etapa al comandament de Manu Pelaéz.

Tant el divendres com el dilluns 25 realitzaran els tests individuals amb el fisio Alex Ronda. Serà a partir de dimarts que començaran els entrenaments, la pretemporada oficialment, per posar-se a punt per al primer compromís: els Històrics.

El 04 agost al Guinardó jugarà la Grama el Torneig dels Històrics contra UA horta i CE Manresa. La fase final és jugaría el 6 i 7 d’agost, coincidint amb la Copa Catalunya. El nostre rival serà el CF Badalona Futur, i en cas de passar a la fase final dels Històrics el partit de Copa és jugaría el dia 11.

EL JUVENIL A COMENÇA DILLUNS

El Juvenil A arrancarà la pretemporada el proper dilluns 25 de juliol. L’equip dirigit per Christian Rueda s’ha de conjuntar per a una exigent temporada debut a Divisió d’Honor.

La primera setmana jugaran el Torneig Arenyes. El 4 d’agost davant del RCD Espanyol i el 6 d’agost davant de la UE Cornellà. Amb opció de partit el 7 al mateix torneig.

Els amistosos confirmats són:

  • 13/08 – UE Cornellà (Divisió Honor) – Municipal de Cornellà
  • 17/08 – CF Montañesa (Tercera RFEF) – Municipal de Nou Barris
  • 21/08 – Nàstic de Manresa (Lliga Nacional) – Camp Gimàstic Parc
  • 25/08 – CF Lloreda (Segona Catalana) – Municipal de Lloreda
  • 27/08 – Girona B (Lliga Nacional) – Municipal de Vilablareix

Hoy viernes 22 de julio el primer equipo de la Fundació Esportiva Grama realizará los test físicos programados. Comienza así una nueva etapa al mando de Manu Pelaéz.

Tanto el viernes como el lunes 25 realizarán los test individuales con el fisio Alex Ronda. Será a partir del martes que comenzarán los entrenamientos, la pretemporada oficialmente, para ponerse a punto para el primer compromiso: los Històrics.

El 04 agosto en el Guinardó jugará la Grama el Torneig dels Històrics contra UA Horta y CE Manresa. La fase final se jugaría el 6 y 7 de agosto, coincidiendo con la Copa Catalunya. Nuestro rival será el CF Badalona Futur, y en caso de pasar a la fase final de los Històrics el partido de Copa se jugaría el día 11.

EL JUVENIL A COMIENZA EL LUNES

El Juvenil A arrancará la pretemporada el próximo lunes 25 de julio. El equipo dirigido por Christian Rueda se tiene que conjuntar para una exigente temporada debut en División de Honor.

La primera semana jugarán el Torneo Arenyes. El 4 de agosto ante el RCD Espanyol y el 6 de agosto ante la UE Cornellà. Con opción de partido el 7 en el mismo torneo.

Los amistosos confirmados son:

  • 13/08 – UE Cornellà (División Honor) – Municipal de Cornellà
  • 17/08 – CF Montañesa (Tercera RFEF) – Municipal de Nou Barris
  • 21/08 – Nàstic de Manresa (Liga Nacional) – Camp Gimàstic Parc
  • 25/08 – CF Lloreda (Segunda Catalana) – Municipal de Lloreda
  • 27/08 – Girona B (Liga Nacional) – Municipal de Vilablareix

Por admin