alevins_fegEl camp del Municipal de Vilassar de Mar no ho possarà res fàcil pues es consoliden a un tercer lloc a la taula de classificació d’aquesta Segona Divisió en el Grup 4. Serà el 23 de novembre a les 12:30 hores.

La derrota de l’Aleví A de la FEG a casa davant la DAMM, tercer classificat, segur que donarà empenta davant un rival directe a nomès dos punts a la taula com és el Badalona. Serà el pròxim 23 de novembre a les 10 hores del matí al Camp Municipal de Badalona.

La victòria passada de l’Aleví B de la FEG a casa del Pineda de Mar per 0-4 va donar la segona conquesta consecutiva per rebre amb mentalitat guanyadora al Masnou (tres llocs sota la FEG i amb meitat de punts) a Santa Coloma el 23 de novembre a les 11 hores del matí.

El Alevín C de la FEG voldrà treures del cap la derrota davant l’Arrabal-Calaf i continuar donant espectacle en aquesta categoria de Tercera Divisió en el Grup 9.

La jornada següent, la vuitena, es jugarà al Municipal Menorca-Sant Martí Provençals el 23 de novembre a les 12:30 hores. La Penya Barcino és un rival directe a continuació a la taula amb dos punts més i una jornada menys.

Por admin