INFANTIL A

Després d’encaixar la primera derrota de la temporada l’equip de Dani Rosa va aconseguir oblidar-la guanyant a casa la setmana passada. Ara els arriba un partit molt complicat davant un rival directe en la lluita per les posicions més altes de la lliga. Diumenge a les 10:30 hores al Narcís Sala s’enfrontaran a l’UE Sant Andreu C, segon classificat, invictes i amb un punt més que els colomencs.

Tras encajar la primera derrota de la temporada el equipo de Dani Rosa consiguió olvidarla ganando en casa la semana pasada. Ahora les llega un partido muy complicado ante un rival directo en la lucha por las posiciones más altas de la liga. El domingo a las 10:30 horas en el Narcís Sala se enfrentarán a la UE Sant Andreu C, segundo clasificado, invictos y con un punto más que los colomenses.

[divider]

INFANTIL B

Després d’una jornada de descans en lliga però aprofitat per jugar un amistós i no perdre el ritme ara toca tornar a la competició. Dissabte a les 15:30 hores al Nou Municipal s’enfrontaran dos equips molt necessitats. La FE Grama encara no coneix la victòria i l’UE Sant Andreu B tampoc, empatats tots dos equips amb 1 punt en 4 jornades.

Tras una jornada de descanso en liga pero aprovechado para jugar un amistoso y no perder el ritmo ahora toca volver a la competición. El sábado a las 15:30 horas en el Nou Municipal se enfrentarán dos equipos muy necesitados. La FE Grama todavía no conoce la victoria y la UE Sant Andreu B tampoco, empatados ambos equipos con 1 punto en 4 jornadas.

infC1516

INFANTIL C

A per la quarta victòria consecutiva a la Lliga, ara tocarà viatjar al Municipal Sot de Bagueny. Diumenge a les 17 hores l’equip s’enfrontarà al At.Sant Pol, novè classificat amb tres punts menys que els colomencs i amb una ratxa negativa de dues derrotes seguides.

A por la cuarta victoria consecutiva en Liga, ahora tocará viajar al Municipal Sot de Bagueny. El domingo a las 17 horas el equipo se enfrentará al At.Sant Pol, noveno clasificado con tres puntos menos que los colomenses y con una racha negativa de dos derrotas seguidas.

Por admin