Prèvies dels equips Infantils (7 i 8 de maig)

Infantil A 1516

INFANTIL A

Diumenge a les 11:45 hores l’equip dirigit per Dani Rosa jugarà al Nou Municipal de Santa Coloma. Els colomencs s’enfrontaran al CF Badalona B, sisè classificat de la lliga en una dinàmica positiva. Partit molt atractiu.

El domingo a las 11:45 horas el equipo dirigido por Dani Rosa jugará en el Nou Municipal de Santa Coloma. Los colomenses se enfrentarán al CF Badalona B, sexto clasificado de la liga en una dinámica positiva. Partido muy atractivo.

Infantil B 1516

INFANTIL B

L’equip d’Aitor Mezquiriz descansa en lliga i juga un amistós dissabte a les 13:15 hores al Municipal Corro d’Avall davant el CF Les Franqueses C.

El equipo de Aitor Mezquiriz descansa en liga y juega un amistoso el sábado a las 13:15 horas en el Municipal Corro d’Avall ante el CF Les Franqueses C.

Infantil C 1516

INFANTIL C

L’equip dirigit per Víctor Salas i Juan D.Sánchez té partit dissabte a les 15 hores al Nou Municipal. El CF Santvicentí visitarà el nostre estadi en setena posició amb tres punts menys que la Grama. Gran partit entre dos equips que opten al tercer lloc de la lliga.

El equipo dirigido por Víctor Salas y Juan D.Sánchez tiene partido el sábado a las 15 horas en el Nou Municipal. El CF Santvicentí visitará nuestro estadio en séptima posición con tres puntos menos que la Grama. Partidazo entre dos equipos que optan al tercer puesto de la liga.

Infantil D 1516

INFANTIL D

Els nois d’Iván Cortés i Marc Martí jugaran a Badalona el dissabte a les 11:30 hores. La Fundació visitarà el camp del CD Pomar, un rival que està dos llocs per sobre en la classificació amb 7 punts d’avantatge. Partit igualat i atractiu.

Los chicos de Iván Cortés y Marc Martí jugarán en Badalona el sábado a las 11:30 horas. La Fundació visitará el campo del CD Pomar, un rival que está dos puestos por encima en la clasificación con 7 puntos de ventaja. Partido igualado y atractivo.