Deixar enrere una derrota golejant al cuer de la lliga és el que va passar la setmana passada quan l’Infantil «B» va golejar 10-1 a Montgat. En canvi el proper matcha no es presenta tan descompensat, la propera jornada la Fundació jugarà contra un rival directe. A les 09:30 hores el dissabte juguen contra el At.Sant Pol; equip amb dos punts menys que els nostres. Partit que sembla serà molt igualat.

Dejar atrás una derrota goleando al colista de la liga es lo que sucedió la semana pasada cuando el Infantil «B» goleó 10-1 al Montgat. En cambio el próximo encuentro no se presenta tan descompensado, la próxima jornada la Fundació jugará contra un rival directo. A las 09:30 horas el sábado juegan contra el At.Sant Pol; equipo con dos puntos menos que los nuestros. Partido que parece será muy igualado.

INFANTIL C,FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

La setmana passada l’equip va caure per la mínima i s’allunya tres punts del líder. El Cadet «C» buscarà sumar la seva victòria número 15 davant la Stoitchkov Barcelona a les 16:15 hores diumenge al Municipal Nou Taxonera. Partidàs davant el líder de la lliga, el més golejador (145) i el que menys gols encaixa (19). En el partit de la primera volta van guanyar els barcelonins 2-6.

La semana pasada el equipo cayó por la mínima y se aleja tres puntos del líder. El Cadete «C» buscará sumar su victoria número 15 ante la Stoitchkov Barcelona a las 16:15 horas el domingo en el Municipal Nou Taxonera. Partidazo ante el líder de la liga, el más goleador (145) y el que menos goles encaja (19). En el partido de la primera vuelta ganaron los barceloneses 2-6.

INFANTIL DFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Després d’una jornada de descans els nois de la Fundació Esportiva Grama tornaran a l’activitat jugant a casa el diumenge a les 18:15 hores davant l’U.At.Horta «B». Sens dubte tot un partidàs entre el tercer i el segon classificat de la lliga.

El nostre Infantil «D» acumula 8 jornades seguides sense perdre i de les 14 jornades jugades només han perdut un partit. Els d’Horta porten 11 victòries seguides i en el partit de la primera volta van perdre 2-3.

Tras una jornada de descanso los chicos de la Fundació Esportiva Grama volverán a la actividad jugando en casa el domingo a las 18:15 horas ante la U.At.Horta «B». Sin duda todo un partidazo entre el tercer y el segundo clasificado de la liga.

Nuestro Infantil «D» acumula 8 jornadas seguidas sin perder y de las 14 jornadas jugadas solo han perdido un partido. Los de Horta llevan 11 victorias seguidas y en el partido de la primera vuelta perdieron 2-3.

Por admin