INFANTIL A

Tres partits, tres victòries, 17 gols marcats i encara 0 en contra. Dissabte a les 13:15 hores al Nou Municipal els nois de Dani Rosa buscaran altres tres punts aquest cop davant el FC Sant Martí-Condal, tot un partidàs entre dos equips empatats a 9 punts a la classificació. Primer contra segon.

Tres partidos, tres victorias, 17 goles marcados y todavía 0 en contra. El sábado a las 13:15 horas en el Nou Municipal los chicos de Dani Rosa buscarán otros tres puntos esta vez ante el FC Sant Martí-Condal, todo un partidazo entre dos equipos empatados a 9 puntos en la clasificación. Primero contra segundo.

[divider]

INFANTIL B

Un empat i dues derrotes seguides porten els colomencs que una jornada més buscaran sumar la primera victòria de la temporada. Dissabte a les 12:15 hores al Municipal Jose Luis Ruiz Casado s’enfrontaran al CE Sant Gabriel, equip de la part alta de la taula amb dues victòries seguides.

Un empate y dos derrotas seguidas llevan los colomenses que una jornada más buscarán sumar la primera victoria de la temporada. El sábado a las 12:15 horas en el Municipal Jose Luis Ruiz Casado se enfrentarán al CE Sant Gabriel, equipo de la parte alta de la tabla con dos victorias seguidas.

infC1516

INFANTIL C

La victòria de la setmana passada els dóna moltes forces per encarar el partit de diumenge al Nou Municipal de Malgrat. A les 11:30 hores s’enfrontaran als locals que porten un punt menys que els colomencs després de perdre els seus dos partits anteriors. Partit que es preveu igualat entre CE Olimpic Malgrat i FE Grama.

La victoria de la semana pasada les da muchas fuerzas para encarar el partido del domingo en el Nou Municipal de Malgrat. A las 11:30 horas se enfrentarán a los locales que llevan un punto menos que los colomenses tras perder sus dos partidos anteriores. Partido que se prevé igualado entre CE Olimpic Malgrat y FE Grama.

[divider]

INFANTIL D

El conjunt dirigit per Aitor Mezquiriz i Albert Masafont jugarà aquesta jornada al Nou Municipal de Santa Coloma, diumenge a les 15:45 hores davant la Fundació Esportiva Hospitalet At. Els colomencs arriben després de sumar el primer punt de la temporada mentre els visitants segueixen invictes després de sumar tres empats.

El conjunto dirigido por Aitor Mezquiriz y Albert Masafont jugará esta jornada en el Nou Municipal de Santa Coloma, el domingo a las 15:45 horas ante la Fundació Esportiva Hospitalet At. Los colomenses llegan tras sumar el primer punto de la temporada mientras los visitantes siguen invictos tras sumar tres empates.

Por admin