INFANTIL BFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

L’Infantil B FEGrama del primer entrenador José Jiménez i del seu segon, Albert Del Campo, a més del delegat, Miki González, va perdre l’últim partit per 3-0 a Montgat davant la Fundación Privada Hermes «B». Els colomencs buscaran trencar la ratxa negativa de cuatre jornades seguides sense conèixer la victòria.

A la jornada 14 el conjunt de la Fundació Esportiva Grama jugarà contra el CB Badalona «B», tercer classificat, el diumenge des de les 16:15 hores a Santa Coloma. L’equip rival acumula vuit victòries seguides.

INFANTIL C,FUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

A la jornada 12, el conjunt de la Fundació Esportiva Grama va guanyar 3-2 a casa davant el CF Santa Eulalia. Ara l’Infantil C FEGrama de l’entrenador Dani Rosa i el seu segon, Dídac Pavón, segueixen empatats a punts amb el líder ( Stoitchkov Barcelona CF).

A la jornada 14, el conjunt de la FEGrama visita el camp de l’UE Sants «D», diumenge a las 14 hores. El rival és dotzè i ve de perdre 15-1 davant el setè classificat.

INFANTIL DFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

Després de la victòria per 4-0 al casa davant  l’Escola Futbol Ángel Pedraza l’equip és tercer a només quatre punts del líder.

L’Infantil “D” dirigit per José Luis Ceballos del grup 22 de Segona Divisió per a la jornada 14 el dissabte 24 de gener 2015 des de les 08:15 hores jugarà al camp de l’últim classificat, el CF Alzamora «D», que en 11 jornades només porta 2 punts.

Por admin