Prèvies dels equips Infantils (2 i 3 d’abril)

Infantil A 1516

INFANTIL A

A sis punts del líder i en perill el segon lloc de la lliga, toca aixecar-se d’aquesta mala ratxa (1 punt aconseguit en les últimes tres jornades). L’equip de Dani Rosa necessita una victòria i la buscarà al Municipal Nou Taxonera diumenge a les 12 hores. Els locals, Stoitchkov Barcelona B, cuer de la lliga.

A seis puntos del líder y en peligro el segundo puesto de la liga, toca levantarse de esta mala racha (1 punto conseguido en las últimas tres jornadas). El equipo de Dani Rosa necesita una victoria y la buscará en el Municipal Nou Taxonera el domingo a las 12 horas. Los locales, Stoitchkov Barcelona B, colista de la liga.

Infantil B 1516

INFANTIL B

Els nois d’Aitor Mezquiriz juguen dissabte a les 13:30 hores al Nou Municipal de Santa Coloma. El rival d’aquesta jornada serà l’Esportiu Sant Ignasí, penúltim classificat amb un punt menys que els colomencs. Partit vital de cara a la permanència.

Los chicos de Aitor Mezquiriz juegan el sábado a las 13:30 horas en el Nou Municipal de Santa Coloma. El rival de esta jornada será el Esportiu Sant Ignasí, penúltimo clasificado con un punto menos que los colomenses. Partido vital de cara a la permanencia.

Infantil C 1516

INFANTIL C

L’equip dirigit per Víctor Salas i Juan D.Sánchez juguen dissabte a les 14:45 hores a les Instal·lacions del Camp de Futbol de Mar. Els locals, CF Calella, van vuitens i arriben al partit després de perdre en l’última jornades i deixar enrere una bona ratxa de resultats.

El equipo dirigido por Víctor Salas y Juan D.Sánchez juegan el sábado a las 14:45 horas en las Instalaciones del Camp de Futbol de Mar. Los locales, CF Calella, van octavos y llegan al partido tras perder en la última jornadas y dejar atrás una buena racha de resultados.

Infantil D 1516

INFANTIL D

L’equip dirigit per Iván Cortés i Marc Martí juga dissabte a les 17:45 hores al Nou Municipal. El Congrés B serà el rival d’aquesta jornada, penúltim classificat, equip que encara no ha aconseguit cap victòria.

El equipo dirigido por Iván Cortés y Marc Martí juega el sábado a las 17:45 horas en el Nou Municipal. El Congrés B será el rival de esta jornada, penúltimo clasificado, equipo que todavía no ha conseguido ninguna victoria.