Prèvies dels equips Infantils (16 i 17 d’abril)

Infantil A 1516

INFANTIL A

Diumenge a les 16 hores el segon classificat de la lliga té la missió de tornar a guanyar per seguir emprenyant al líder. Aquesta vegada els nois de Dani Rosa visiten el Complex Esportiu Can Dragó per enfrontar-se al CF Alzamora B, equip de la part mitja baixa de la taula que porta tres partits seguits sense perdre.

El domingo a las 16 horas el segundo clasificado de la liga tiene la misión de volver a ganar para seguir incordiando al líder. Esta vez los chicos de Dani Rosa visitan el Complex Esportiu Can Dragó para enfrentarse al CF Alzamora B, equipo de la parte media baja de la tabla que lleva tres partidos seguidos sin perder.

Infantil B 1516

INFANTIL B

Els nois d’Aitor Mezquiriz porten moltes derrotes consecutives, el descens és el lloc d’un equip que vol seguir lluitant per la permanència. Dissabte a les 15:30 hores juguen a casa contra la U.At.Horta, sisè classificat que porta tres derrotes seguides.

Los chicos de Aitor Mezquiriz llevan muchas derrotas consecutivas, el descenso es el lugar de un equipo que quiere seguir luchando por la permanencia. El sábado a las 15:30 horas juegan en casa contra la U.At.Horta, sexto clasificado que lleva tres derrotas seguidas.

Infantil C 1516

INFANTIL C

L’equip dirigit per Víctor Salas i Juan D.Sánchez juguen diumenge a les 14:15 hores al Camp Municipal de Badalona. Els locals, CF Badalona C, novè de la lliga, un rival perillós i irregular.

El equipo dirigido por Víctor Salas y Juan D.Sánchez juegan el domingo a las 14:15 horas en el Camp Municipal de Badalona. Los locales, CF Badalona C, noveno de la liga, un rival peligroso e irregular.

Infantil D 1516

INFANTIL D

Dissabte a les 16:30 hores els nois d’Iván Cortés i Marc Martí juguen a Les Oliveres davant el FC Martinenc D. Un equip que és el cinquè classificat, en molt bona ratxa aconseguint bons resultats en les últimes setmanes.

El sábado a las 16:30 horas los chicos de Iván Cortés y Marc Martí juegan en Les Oliveres ante el FC Martinenc D. Un equipo que es el quinto clasificado, en muy buena racha consiguiendo buenos resultados en las últimas semanas.