Prèvies de les Escoles (18 de març)

EAESCOLA A 

Després de proclamar-se campions de lliga els nois de Xavi Elizalde i Martín volen seguir invictes, dissabte a les 12 hores juguen al Complex Esportiu Ciutat Meridiana – Torrent del Bosc. Els locals, Unificació Ciutat Meridiana, cuer de la lliga amb només 3 punts en el seu caseller.

Tras proclamarse campeones de liga los chicos de Xavi Elizalde y Martín quieren seguir invictos, el sábado a las 12 horas juegan en el Complex Esportiu Ciutat Meridiana – Torrent del Bosc. Los locales, Unificació Ciutat Meridiana, colista de la liga con solamente 3 puntos en su casillero.

EBESCUELA B 

El conjunt dirigit per Miguel i Christian juga dissabte a les 11:30 hores a Les Oliveres. S’enfrontaran al CCD Turó de la Peira, equip que va començar amb derrota a la Copa Cadeca.

El conjunto dirigido por Miguel y Christian juega el sábado a las 11:30 horas en Les Oliveres. Se enfrentarán al CCD Turó de la Peira, equipo que empezó con derrota en la Copa Cadeca.

EC
ESCOLA C

L’equip de Cervantes i Edu juga dissabte a les 10:30 hores al Municipal de la Barceloneta. El seu rival serà la PB Cinc Copes B, equip de la part baixa de la classificació.

El equipo de Cervantes y Edu juega el sábado a las 10:30 horas en el Municipal de La Barceloneta. Su rival será la PB Cinc Copes B, equipo de la parte baja de la clasificación.