Presentació final del Campionat de Catalunya Amateur

30/05/2018
Foto: FCF

En el matí del dimecres 30 de maig va ser presentada la Final del Campionat de Catalunya Amateur. El partit que enfrontarà els campions dels grups 1 i 2 de Primera Catalana es disputarà a l’Estadi Municipal La Bòbila de Gavà.

A la cita va acudir el president Antonio Morales al costat del vicepresident, Manolo García, el delegat del primer equip, Diego Luque, i el jugador Martí Tapia. L’acte va començar amb les intervencions del president la Federació Catalana de Futbol, ​​Andreu Subies, del regidor d’Esports de Gavà, German Barrena, i del director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig.

D’esquerra a dreta: Àlvaro Herzong (jugador San Cristóbal), Miguel Ángel Moreno (president San Cristóbal), Andreu Subies (president FCF), Antonio Morales (president FE Grama) i Martí Tapia (jugador FE Grama). / Foto: FCF

En primer ordre va ser presentada la final que jugarà la Fundació Esportiva Grama davant el CP Sant Cristóbal. Després va ser el torn per a la Copa Catalunya Absoluta.

Antonio Morales: «Volem que dissabte sigui una festa perquè el futbol ho és. Afrontarem aquest partit amb les mateixes ganes i dedicació que hem demostrat en els últims quatre anys».

Martí Tapia: «Hi ha ganes de jugar aquest partit. Tot i proclamar-nos campions de lliga abans del final volem guanyar aquest premi per tancar la temporada de la millor manera possible. Hem seguit entrenant amb ganes per mantenir el ritme de cara a la final.

El partit tindrà entrada gratuïta, es jugarà el dissabte 2 de juny a les 17 hores. Esport3 l’emetrà en diferit el diumenge a les 11:15 hores.

En la mañana del miércoles 30 de mayo fue presentada la Final del Campionat de Catalunya Amateur. El partido que enfrentará a los campeones de los grupos 1 y 2 de Primera Catalana se disputará en el Estadi Municipal La Bòbila de Gavà.

A la cita acudió el presidente Antonio Morales junto al vicepresidente, Manolo García, el delegado del primer equipo, Diego Luque, y el jugador Martí Tapia. El acto comenzó con las intervenciones del presidente la Federació Catalana de Futbol, Andreu Subies Forcada, del concejal de Deportes de Gavà, German Barrena, y del director del Consell Català de l’Esport, Antoni Reig.

Foto: FCF

En primero orden fue presentada la final que jugará la Fundació Esportiva Grama ante el CP San Cristóbal. Después fue el turno para la Copa Catalunya Absoluta.

Antonio Morales: «Queremos que el sábado sea una fiesta porqué el fútbol lo es. Afrontaremos este partido con las mismas ganas y dedicación que hemos demostrado en los últimos cuatro años».

Martí Tapia: «Hay ganas de jugar este partido. Pese a proclamarnos campeones de liga antes del final queremos ganar este premio para cerrar la temporada de la mejor manera posible. Hemos seguido entrenando con ganas para mantener el ritmo de cara a la final.

El partido tendrá entrada gratuita, se jugará el sábado 2 de junio a las 17 horas. Esport3 lo emitirá en diferido el domingo a las 11:15 horas.