Prebenjamins

Prebenjamí A:

Nova victòria del Prebenjamí A, aquest cop contra la Premier per 3 a 0.
Partit de control absolut, amb molt poques arribades per part de la Premier que es defensaven com podien de l’aguait constant de la Grama.
La Grama va anar a per la victòria des del primer minut i encara que va costar materialitzar les ocasions al final es va aconseguir.
La setmana que Vila Olímpica.

Nueva victoria del Prebenjamín A, esta vez contra la Premier por 3 a 0.
Partido de control absoluto, con muy pocas llegadas por parte de la Premier que se defendían como podían del acecho constante de la Grama.
La Grama fue a por la victoria desde el primer minuto y aunque costó materializar las ocasiones al final se consiguió.
La próxima semana Vila Olímpica.

 

Prebenjamí B:

Pre b 5 – Les corts 5
Partit entre dos equips de dalt de la classificació.
Començava la trobada amb possessió i ocasions de la grama però dos contres i l’enganxada de l’equip contrari posava un enganyós i immerescut 0-3 al marcador. Després del descans i sent més directes es retalla distàncies 1-3. Però en una altra contra l’equip rival marcaria el còmode 1-4.
Ja en l’últim quart les ganes i l’ímpetu de la grama ens portaria a empatar a 4.
En els últims minuts i abocats a intentar guanyar el partit les corts marcaria el cinquè … L’empat nostre vindria en l’últim minuts, reflectint que no es van rendir mai i en tot moment van creure en ells. Gran equip que tot i les baixes importants que hi havia, s’han reposat molt bé de la situació.

Pre b 5 – les corts 5
Partido entre dos equipos de arriba de la clasificación.
Empezaba el encuentro con posesión y ocasiones de la grama pero dos contras y la pegada del equipo contrario ponía un engañoso e inmerecido 0-3 en el marcador. Después del descanso y siendo más directos se recorta distancias 1-3. Pero en otra contra el equipo rival marcaría el cómodo 1-4.
Ya en el último cuarto las ganas y el ímpetu de la grama nos llevaría a empatar a 4.
En los últimos minutos y abocados a intentar ganar el encuentro les corts marcaría el quinto… El empate nuestro vendría en el último minutos, reflejando que no se rindieron nunca y en todo momento creyeron en ellos. Grande equipo que a pesar de las bajas importantes que había, se han repuesto muy bien de la situación.

Foto: Prebenjamí B

 

Prebenjamí C:

Partit molt controlat a casa de l’últim La Salut Pere Gol, 0-20 … No han arribat a porteria i ens col·loquem líders, no gran cosa de poder dir … el positiu que hi ha hagut molta passada i centre.

Partido muy controlado en casa del último La Salut Pere Gol, 0-20… No han llegado a portería y nos colocamos líderes, no gran cosa que poder decir… lo positivo que ha habido mucho pase y centro.

Foto: Prebenjamí C

 

Prebenjamí D:

Partit amistós Prebenjamí D 2-2 Sant Gabriel.

Partido amistoso Prebenjamín D 2-2 Sant Gabriel.

 

Prebenjamí E:

Gran partit dels menuts i gran reacció. Gran remuntada després de començar perdent 0-3 en el primer quart. Malgrat que ens van xiular dos penals, un rebot i l’altre ho vam aconseguir aturar. Els petits ja mostra els fruits de no anar tots a per la pilota i començar a associar-se amb els companys, ahir de veritat va sortir un equip campió.

Gran partido de los peques y gran reacción. Gran remontada tras empezar perdiendo 0-3 en el primer cuarto. Pese a que nos pitaron dos penaltis, uno de rebote y el otro lo conseguimos parar. Los peques ya muestra los frutos de no ir todos a por la pelota y empezar a asociarse con los compañeros, ayer de verdad salió un equipo campeón.