Cadet A:

CA 3-1 Sant Cugat
Primer partit com a local dels colomencs i primers 3 punts que es queden a Santa Coloma.
El partit va començar amb una Fundació molt organitzada i molt concentrada que tractava d’assentar-se en el partit, però als set minuts en una jugada desafortunada serien els visitants els que s’avancessin al marcador, un xut de l’extrem del Sant Cugat, era desviat pel central local i desorientava a Sergi.
La Fundació es va reposar ràpid, i minuts després el davanter Albert igualava el marcador amb una bonica vaselina. Amb l’1-1 al marcador, la Grama es va fer amb el domini del partit i va intentar sense fortuna posar-se per davant en el marcador. Amb empat a 1-1 arribaríem al descans.
A la represa els colomencs es van fer amb el domini del partit, però aquest domini no es traduïa en gols tot i que el locals s’acostaven al marc visitant. I quan tot semblava que acabaria amb taules al marcador, al minut 79, Albert de nou, empalmava una pilota que es quedava a l’àrea per fer el 2-1. El 3-1 definitiu arribaria minuts després amb un Sant Cugat ja bolcat a l’atac. De nou Albert i de nou de vaselina cap al 3-1 final !!

 

CA 3-1 Sant Cugat
Primer partido como local de los Colomenses y primeros 3 puntos que se quedan en Santa Coloma.
El partido empezó con una Fundación muy organizada y muy concentrada que trataba de asentarse en el partido, pero a los siete minutos en una jugada desafortunada serían los visitantes quienes se adelantaran en el marcador, un chut del extremo del Sant Cugat, era desviado por el central local y desorientaba a Sergi.
La Fundación se repuso rápido, y minutos después el delantero Albert igualaba el marcador con una bonita vaselina. Con el 1-1 en el marcador, la Grama se hizo con el dominio del partido e intentó sin fortuna ponerse por delante en el marcador. Con empate a 1-1 llegaríamos al descanso.
En la reanudación los colomenses se hicieron con el dominio del partido, pero este dominio no se traducía en goles a pesar de que lo locales se acercaban al marco visitante. Y cuando todo parecía que iba a acabar con tablas en el marcador, en el minuto 79, Albert de nuevo, empalmaba un balón que se quedaba en el área para hacer el 2-1. El 3-1 definitivo llegaría minutos después con un Sant Cugat ya volcado al ataque. De nuevo Albert y de nuevo de vaselina hacia el 3-1 final !!

 

Cadet B:

Horta A 1-6 Cadet B

Començàvem el partit colpejant els 10 primer minuts per intentar enfonsar el rival al seu camp, i funcionava força bé, dos pals i diverses ocasions, veient que quan hem volgut sortir jugant ells pressionaven molt bé i ens costava, hem tornat a colpejar i buscar la esquena de la seva defensa, així ens hem anat a la mitja part 0-4.

Després del descans ells han apretat molt, lògicament, han coseguido marcar en un error, però al cap de poc hem aconseguit el 5è i 6è.

Gols de Ruben (3), Rayn, Moya i Marc

 

Horta A 1-6 Cadete B

Comenzábamos el partido golpeando los 10 primero minutos para intentar hundir al rival en su campo, y funcionaba bastante bien, dos palos y varias ocasiones, viendo que cuando hemos querido salir jugando ellos presionaban muy bien y nos costaba, hemos vuelto a golpear y buscar la espalda de su defensa, así nos hemos ido a la media parte 0-4.

Tras el descanso ellos han apretado mucho, lógicamente, han coseguido marcar en un error, pero al poco hemos conseguido el 5º y 6º.

Goles de Ruben (3), Rayn, Moya y Marcos

 

Cadet C:

Molt bona primera part, on gràcies a una gran pressió l’equip local s’ha pogut avançar i aconseguir un marcador que donava tranquil·litat, 3-0, amb un gol en pròpia porta i dos gols de Youseff. La segona part ha estat totalment diferent, Sant Gabriel a atapeït des de l’inici i això ha posat en més dificultats a l’Cadet C. Aquest s’ha mostrat sòlid, ajuntant les seves línies i sortint en alguna contra. Sagna ha retallat distàncies en un servei de banda que després d’un bona passada filtrat ha acabat en un xut creuat. Fins al final la Grama ha resistit bé i s’ha endut els tres punts.

Muy buena primera parte, donde gracias a una gran presión el equipo local se ha podido adelantar y conseguir un marcador que daba tranquilidad, 3-0, con un gol en propia puerta y dos goles de Youseff. La segunda parte ha sido totalmente distinta, Sant Gabriel a apretado desde el inicio y eso ha puesto en más dificultades al Cadete C. Este se ha mostrado sólido, juntando sus líneas y saliendo en alguna contra. Sangra ha recortado distancias en un saque de banda que tras un buen pase filtrado ha terminado en un tiro cruzado. Hasta el final la Grama ha resistido bien y se ha llevado los tres puntos.

 

Por admin