Cap de setmana molt bonic per davant, tenim novament molts partits i a més quatre derbis per davant. A la nostra ciutat tenim quatre equips i d’aquests només a l’AD El Tiempo no ens podem enfrontar per estar el seu Juvenil de Segona Divisió en un grup diferent al nostre Juvenil C. Però si ens podem enfrontar a Singuerlín, Arrabal-Calaf i Imperio com passarà aquest cap de setmana.

DISSABTE 16 D’ABRIL

Al Municipal Can Zam-2 tenim el primer derbi del cap de setmana, l’únic fora de les nostres instal·lacions. L’Aleví G s’enfrontarà al CF Singuerlín C, partit molt bonic que podria ser vistós i igualat. Els franjiverds després de moltes derrotes van sumar el seu primer empat de la temporada, mentrestant els blaus es troben una posició per davant amb vuit punts d’avantatge. A les 13:30 hores.

DIUMENGE 17 D’ABRIL

A les 08 hores del matí al Nou Camp Municipal de Santa Coloma tenim el primer dels tres derbis que tenim aquest dia. Els nostres Veterans tenen un partit molt complicat per davant davant el CF Imperio. El líder de la lliga s’enfrontarà al sisè classificat, partidàs entre dos grans equips.

Després del partit de veterans tenim partit de lliga (10 h.) entre el nostre Benjamí C i el CD Arrabal-Calaf de Gramenet B. El millor equip del grup pot proclamar-se campió de lliga si guanya i més tard la Hermes punxa. Els locals s’enfronten a un rival que podria ser perillós, equip de meitat de taula baixa.

I finalment, les noies de l’Infantil-Aleví s’enfrontaran a casa el campió de lliga, el CD Arrabal-Calaf. Gran partit entre les terceres de la lliga i un rival molt complicat. A les 14:15 hores arribarà el moment d’aquest atractiu derbi femení.

prebenjaBmarzo23contraARRABALcanzam

Fin de semana muy bonito por delante, tenemos nuevamente muchos partidos y además cuatro derbis por delante. En nuestra ciudad tenemos cuatro equipos y de esos sólo a la AD El Tiempo no nos podemos enfrentar por estar su Juvenil de Segunda División en un grupo distinto a nuestro Juvenil C. Pero si nos podemos enfrentar a Singuerlín, Arrabal-Calaf e Imperio como pasará este fin de semana.

SÁBADO 16 DE ABRIL 

En el Municipal Can Zam-2 tenemos el primer derbi del fin de semana, el único fuera de nuestras instalaciones. El Alevín G se enfrentará al CF Singuerlín C, partido muy bonito que podría ser vistoso e igualado. Los franjiverdes tras muchas derrotas sumaron su primer empate de la temporada, mientras tanto los azulones se encuentra una posición por delante con ocho puntos de ventaja. A las 13:30 horas.

DOMINGO 17 DE ABRIL

A las 08 horas de la mañana en el Nou Camp Municipal de Santa Coloma tenemos el primero de los tres derbis que tenemos ese día. Nuestros Veteranos tienen un partido muy complicado por delante ante el CF Imperio. El líder de la liga se enfrentará al sexto clasificado, partidazo entre dos grandes equipos.

Tras el partido de veteranos tenemos partido de liga (10 h.) entre nuestro Benjamín C y el CD Arrabal-Calaf de Gramenet B. El mejor equipo del grupo puede proclamarse campeón de liga si ganarán y más tarde la Hermes pinchara. Los locales se enfrentan a un rival que podría ser peligroso, equipo de mitad de tabla baja.

Y por último, las chicas del Infantil-Alevín se enfrentarán en casa al campeón de liga, el CD Arrabal-Calaf. Partidazo entre las terceras de la liga y un rival muy complicado. A las 14:15 horas llegará el momento de ese atractivo derbi femenino.

Por admin