Aleví A:

Martinenc 6-3 AA

Partit dolent de l’equip, on ens van superar en intensitat i errors nostres individuals ens van perjudicar. Es van avançar en els primers 5 ‘, encara que l’equip va reaccionar i va empatar fent un final boníssim del 1er quart. A partir d’aquí no vam saber estar i no vam aconseguir ficar-nos en el partit.

 

Martinenc 6-3 AA

Partido malo del equipo, donde nos superaron en intensidad y fallos nuestros individuales nos perjudicaron. Se adelantaron en los primeros 5’, aunque el equipo reaccionó y empató haciendo un final buenísimo del 1er cuarto. A partir de ahí no supimos estar y no conseguimos meternos en el partido.

Aleví B:

AB 1- 0 Premier Barcelona

Partit en el qual hem sortit molt espessos i fins a l’inici del segon quart no hem sabut reaccionar, avui era partit per tenir la pilota ia partir d’aquí crear joc, ens ha costat, però en l’últim quart hem trobat buit per donar una passada a l’espai per al nostre lateral que aquest a posat un centre perfecte perquè Izan posés l’1-0 al marcador, resultat que hem sabut patir en els últims deu minuts, victòria que ens serveix per agafar moral i anar al camp del Sangra amb optimisme.

 

AB 1- 0 Premier Barcelona

Partido en el que hemos salido muy espesos y hasta el inicio del segundo cuarto no hemos sabido reaccionar, hoy era partido para tener el balón y a partir de ahí crear juego, nos ha costado, pero en el último cuarto hemos encontrado hueco para dar un pase al espacio para nuestro lateral que este a puesto un centro perfecto para que Izan pusiese el 1-0 al marcador, resultado que hemos sabido sufrir en los últimos diez minutos, victoria que nos sirve para cojer moral e ir al campo del Sangra con optimismo.

Aleví C:

AC 2-4 Llefia

Una setmana més l’equip encaixa un gol en els minuts inicials en un servei de banda. Després d’una bona jugada de combinació, un centre mesurat i una rematada perfecte els de Santa Coloma posaven les taules per arribar al descans. Després de la represa l’equip s’avança en el marcador després d’un servei de córner. Els de Badalona no es rendien i després d’una bona jugada posaven el 2 a 2 al marcador. Un desajust en un altre servei de banda provoca el 2 a 3. Per tancar el marcador els de Llefià feien el 2 a 4 de gol olímpic. La bona actitud dels nois i el seu gran treball diari farà que aviat corregeixin aquests petits errors que ens han allunyat de millors marcadors. Això acaba de començar però el camí és el correcte.

 

AC 2-4 Llefia

Una semana más el equipo encaja un gol en los minutos iniciales en un saque de banda. Tras una buena jugada de combinación, un centro medido y un remate perfecto los de Santa Coloma ponían las tablas para llegar al descanso. Tras la reanudación el equipo se adelanta en el marcador tras un saque de esquina. Los de Badalona no se rendían y tras una buena jugada ponían el 2 a 2 en el marcador. Un desajuste en otro saque de banda provoca el 2 a 3. Para cerrar el marcador los de Llefiá hacían el 2 a 4 de gol olímpico. La buena actitud de los chicos y su gran trabajo diario hará que pronto corrijan esos pequeños errores que nos han alejado de mejores marcadores. Esto acaba de empezar pero el camino es el correcto.

Aleví D:

AD 2-2 Júpiter

Primer partit de la temporada que l’Aleví no aconsegueix la victòria. Després d’un bon inici de lliga i tres victòries consecutives, el Júpiter va empatar en l’afegit de l’últim quart i va tallar la ratxa de l’aleví D de la Grama.
El partit el van dominar els locals amb un bon control de pilota i una pressió ben alta que impedia jugar l’equip rival. Després de perdonar tres ocasions clares, la Grama es va avançar al marcador al segon quart. Però, ràpidament el Júpiter va reaccionar i va empatar per primera vegada el partit. La Grama va sortir amb un gran ritme després del descans i amb insistència va aconseguir tornar a avançar-després d’un gran gol col·lectiu. A partir del segon gol, els locals van controlar el partit, però en l’afegit de l’últim quart els visitants van tornar a empatar. Després de l’2-2 definitiu, no hi va haver temps de reacció.

 

AD 2-2 Júpiter

Primer partido de la temporada que el Alevín no consigue la victoria. Después de un buen inicio de liga y tres victorias consecutivas, el Júpiter empató en el añadido del último cuarto y cortó la racha del alevin D de la Grama.
El partido lo dominaron los locales con un buen control de balón y una presión bien alta que impedía jugar al equipo rival. Después de perdonar tres ocasiones claras, la Grama se avanzó en el marcador en el segundo cuarto. Pero, rápidamente el Júpiter reaccionó y empató por primera vez el partido. La Grama salió con un gran ritmo después del descanso y con insistencia consiguió volver a avanzarse tras un gran gol colectivo. A partir del segundo gol, los locales controlaron el partido, pero en el añadido del último cuarto los visitantes volvieron a empatar. Después del 2-2 definitivo, no hubo tiempo de reacción.

Aleví E:

Valldoreix 14-2 AE

Primera part en la qual no hem estat bé, sent superats en tot moment pel rival, molt endollat ​​i aprofitant els errors que cometíem.
A la segona part s’ha millorat posicionalment i més concentrats, el partit ha estat més equilibrat però sense crear gairebé ocasions de gol.

 

Valldoreix 14-2 AE

Primera parte en la que no hemos estado bien, siendo superados en todo momento por el rival, muy enchufado y aprovechando los errores que cometíamos.
En la segunda parte se ha mejorado posicionalmente y más concentrados, el partido ha estado más equilibrado pero sin crear apenas ocasiones de gol.

Aleví F:

AF 7-2 Penya Blaugrana Trinitat Vella ‘B’

Partit pràcticament excel·lent dels nostres, dir que erem només 7 jugadors i ho han donat tot al camp, tot el practicat en els entrenaments s’ha vist reflectit en el camp, sempre fent una bona pressió i fruit d’ells han anat caient els gols , després el rival es va animar però es va trobar amb la nostra defensa molt seriosa i contundent, que va fer que no creessin gairebé perill a les seves ocasions, una pena que ens hagin expulsat a un i hàgim jugat els últims 5 minuts amb 6, però també digne d’admirar que quan erem 6, hem marcat el definitiu 7-2, molt bon treball dels nois.

 

AF 7-2 Penya Blaugrana Trinitat Vella ‘B’

Partido practicamente excelente de los nuestros, decir que eramos solo 7 jugadores y lo han dado todo en el campo, todo lo practicado en los entrenos se ha visto reflejado en el campo, siempre haciendo una buena presión y fruto de ellos han ido cayendo los goles, luego el rival se vino arriba pero se encontró con nuestra defensa muy seria y contundente, que hizo que no crearan casi peligro en sus ocasiones, una pena que nos hayan expulsado a uno y hayamos jugado los últimos 5 minutos con 6, pero también digno de admirar que cuando eramos 6, hemos marcado el definitivo 7-2, muy buen trabajo de los chicos.

Aleví G:

AG 13-0 Cabrils

Partit disputat en els primers minuts fins que hem aconseguit ficar el primer, i la pressió i el bon joc han donat els seus fruits aconseguint així anar ficant més gols, ens hem centrat més en jugar pilota i crear perill mitjançant l’organització ofensiva i no tant amb la transició, molt content amb la feina dels nois que cada dia em sorprenen més amb les seves ganes seva actitud i la seva intensitat.

 

AG 13-0 Cabrils

Partido disputado en los primeros minutos hasta que hemos conseguido meter el primero, y la presión y el buen juego han dado sus frutos consiguiendo así ir metiendo más goles, nos hemos centrado más en jugar balón y crear peligro mediante la organización ofensiva y no tanto con la transición, muy contento con el trabajo de los chicos que cada día me sorprenden más con sus ganas su actitud y su intensidad.

Por admin