Partit boig i empat del Juvenil C

Partit boig del Juvenil C que va empatar a 6 gols davant el SE Mercat Nou Magòria B.

Als tres minuts de joc el conjunt visitant es va avançar en el marcador i la Grama va haver de refer al gol matiner. Àngel, Bayrambay i Fernando van posar el marcador 3-1 al descans. Segona meitat controlada per la Grama fins al minut 70.

Joaquin i Elian van ampliar l’avantatge de la Grama fins al 5-1. En el 69 els visitants van retallar distàncies però els colomencs van reaccionar al minut següent amb un gol de Joaquin. La Grama semblava tancar el marcador però dos gols en pròpia porta en el 80 i 85 van donar ales a la Magòria que va aconseguir empatar in extremis en el temps de descompte.

Partido loco del Juvenil C que empató a 6 goles ante el SE Mercat Nou Magòria B.

A los tres minutos de juego el conjunto visitante se adelantó en el marcador y la Grama tuvo que reponerse al gol tempranero. Ángel, Bayrambay y Fernando pusieron el marcador 3-1 al descanso. Segunda mitad controlada por la Grama hasta el minuto 70.

Joaquin y Elian ampliaron la ventaja de la Grama hasta el 5-1. En el 69 los visitantes recortaron distancias pero los colomenses reaccionaron al minuto siguiente con un gol de Joaquin. La Grama parecía cerrar el marcador pero dos goles en propia puerta en el 80 y 85 dieron alas a la Magòria que consiguió empatar in extremis en el tiempo de descuento.