Partidàs i victòria del Juvenil-Cadet A davant el segon de la lliga

Gran partit del Juvenil-Cadet A davant el segon classificat i candidat al títol de lliga, CD Sant Gabriel B.

Al Municipal de la Grama vam veure un autèntic partidàs que va tenir de tot. Pluja, polèmica, intensitat, senyoriu i remuntada. Les de Santa Coloma van començar dubitatives i amb nervis, el que van aprofitar les de Sant Adrià que es van posar aviat per davant, amb un gol en possible fora de joc.

La Grama que havia guanyat tots els seus partits a casa va demostrar al Municipal ‘ningú menja excepte elles’. La Grama havia avisat amb un xut al pal i finalment dos golassos de Cinthia van remuntar el resultat abans d’anar-se’n al descans.

A la segona meitat la Grama va poder matar el partit però la polèmica, la manca de fair-play i fins i tot l’excés d’aquest i la tensió va fer que l’equip hagués de patir fins al final. Bé en el joc, perfectes en defensa, creant perill i Eva excel·lent a la porteria.

Tres punts que serveixen per aixecar la moral de l’equip i demostrar que el sostre està molt alt. Victòria de prestigi contra un gran rival.juvcadA1718

 

Partidazo del Juvenil-Cadete A ante el segundo clasificado y candidato al título de liga, CD Sant Gabriel B.

En el Municipal de la Grama vimos un auténtico partidazo que tuvo de todo. Lluvia, polémica, intensidad, señorío y remontada. Las de Santa Coloma empezaron dubitativas y con nervios, lo que aprovecharon las de Sant Adrià que se pusieron pronto por delante, con un gol en posible fuera de juego.

La Grama que había ganado todos sus partidos en casa demostró en el Municipal ‘nadie come excepto ellas’. La Grama había avisado con un chute al palo y finalmente dos golazos de Cinthia remontaron el resultado antes de marcharse al descanso.

En la segunda mitad la Grama pudo matar el partido pero la polémica, la falta de fair-play e incluso el exceso de éste y la tensión llevó a que el equipo tuviera que sufrir hasta el final. Bien en el juego, perfectas en defensa, creando peligro y Eva excelente en la portería.

Tres puntos que sirven para levantar la moral del equipo y demostrar que el techo está muy alto. Victoria de prestigio contra un gran rival.