Partidàs del Cadet E a Sant Adrià

El Cadet E va vèncer 2-6 al CD Sant Gabriel després de realitzar un autèntic partidàs.

Els colomencs van sortir molt atrevits amb un 3-4-1-2, i van començar a sentir-se a gust des del xiulet inicial. Molt aviat Raúl marcava el primer del seu equip en una magnífica paret amb Yeray, i poc després en una pilota llarga Raúl es va dur la pilota amb una potència espectacular i de volea marcava un autèntic golàs per l’escaire.

El Sangra va retallar distàncies en un córner però tot seguit en una aldarull a l’àrea Quiñones resolia amb una finta espectacular. La segona meitat va començar amb 1-3 favorable a una Grama que va fer canvis per donar descans a peces claus. Els de Sant Adrià van dominar els primers deu minuts fins que en un contraatac Raúl va servir la sentència a Arnau.

De nou a pilota aturada marcarien els locals però no els va servir de res el gol ja que els colomencs van ser molt superiors i van acabar marcant dos gols més (Erdain vegada i una altra Raúl).

El Cadete E venció 2-6 al CD Sant Gabriel tras realizar un auténtico partidazo.

Los colomenses salieron muy atrevidos con un 3-4-1-2, y empezaron a sentirse a gusto desde el pitido inicial. Muy pronto Raúl marcaba el primero de su equipo en una magnífica pared con Yeray, y poco después en un balón largo Raúl se llevó el balón con una potencia espectacular y de volea marcaba un auténtico golazo por la escuadra.

El Sangra recortó distancias en un córner pero seguidamente en una barullo en el área Quiñones resolvía con un quiebro espectacular. La segunda mitad empezó con 1-3 favorable a una Grama que hizo cambios para dar descanso a piezas claves. Los de Sant Adrià dominaron los primeros diez minutos hasta que en un contraataque Raúl sirvió la sentencia a Arnau.

De nuevo a balón parado marcarían los locales pero no les sirvió de nada el gol pues los colomenses fueron muy superiores y acabaron marcando dos goles más (Erdain y otra vez Raúl).