Nova victòria dels nostres Inclusius, ja com a campions.

Arriba de izquierda a derecha: Jofre Ruiz,Jose Antonio Collada,Daniel Cabañas,Nicolás Díaz,Rafael Rojano,Manuel Garrido. Abajo de izquierda a derecha: Daniel Salinas,Jesús Luna,Israel Gómez,Alberto Vela,Miguel Sánchez y David Rodriguez.

 

Inclusiu:

El nostre equip inclusiu va disputar el seu partit de lliga corresponent a la jornada 14 amb una nova victòria amb el resultat de 3-1 contra Cornellà el divendres 10 de maig a les 11: 30h al pavelló de la Bastida.

Partit intranscendent en el qual ja eren campions de lliga perquè el segon classificat havia perdut el seu últim partit.
La trobada va estar controlat des del primer moment i va servir perquè tinguessin més minuts de joc els jugadors menys habituals.
Els golejadors del partit van ser: Nicolau díaz (2) i Alberto Vela (1).
Proper partit divendres 17 de maig a les 11h al pavelló La Bastida contra Vic.

Nuestro equipo inclusivo disputó su partido de liga correspondiente a la jornada 14 con una nueva victoria con el resultado de 3-1 contra Cornellà el viernes 10 de Mayo a las 11: 30h en el pabellón de la Bastida.

Partido intranscendente en el cual ya eran campeones de liga porque el segundo clasificado había perdido su último partido.
El encuentro estuvo controlado desde el primer momento y sirvió para que tuvieran más minutos de juego los jugadores menos habituales.
Los goleadores del partido fueron:Nicolás díaz ( 2) y Alberto Vela (1).
Próximo partido viernes 17 de Mayo a las 11h en el pabellón La Bastida contra Vic.