Nova victòria del Cadet A en pretemporada, aquesta vegada molt treballada davant un rival molt intens i incòmode com va resultar ser el Sant Ildefons.

Primera part on la Fundació es va fer amb la possessió de la pilota però no acabava d’atacar bé les superioritats que l’equip local deixava per bandes. Amb 0-0 s’arribava al descans. A la represa, l’equip local va fer un pas endavant i això va complicar que la Grama disposés de l’esfèric.

El partit va entrar en una fase «boja» on qualsevol dels dos equips es podria haver posat per davant en el marcador, amb una ocasió de gol molt clara per a cada conjunt. Al minut 71′ després d’una jugada de córner, Rai feia el 0-1 per als colomencs.

Arran del gol, la Fundació es va fer amb el control del joc i només va acabar patint per llançaments de falta de l’equip de Cornellà. El Cadet A segueix sumant minuts i conjuntant la plantilla per arribar el millor possible a l’inici de lliga el dia 22.

Nueva victoria del Cadete A en pretemporada, está vez muy trabajada ante un rival muy intenso e incómodo como resultó ser el Sant Ildefons.

Primera parte donde la Fundació se hizo con la posesión del balón pero no acababa de atacar bien las superioridades que el equipo local dejaba por bandas. Con 0-0 se llegaba al descanso. En la reanudación, el equipo local dio un paso adelante y eso complicó que la Grama dispusiera del esférico.

El partido entró en una fase “loca” donde cualquiera de los dos equipos se podría haber puesto por delante en el marcador, con una ocasión de gol muy clara para cada conjunto. En el minuto 71’ tras una jugada de córner, Rai hacia el 0-1 para los colomenses.

A raíz del gol, la Fundació se hizo con el control del juego y solo acabó sufriendo por lanzamientos de falta del equipo de Cornellà. El Cadete A sigue sumando minutos y conjuntando la plantilla para llegar lo mejor posible al inicio de liga el día 22.

Por admin