Nova derrota del Juvenil A

Tercera derrota consecutiva del Juvenil A que s’allunya de la zona alta.

Primers 45 minuts bastant igualats on el Santa Eulàlia amb un gran inici de partit s’avançaria en el marcador. A poc a poc la Grama aniria trepitjant zona de perill rival fins que un centre de Bruno des de la dreta el transformaria Kenneth posant l’empat al marcador. La segona meitat va començar de nou amb mal peu per als colomencs que van veure com el conjunt local en una jugada aïllada marcava el 2-1.

A partir d’aquí desconnexió total per part de la Grama del partit i ventada del Santa Eulàlia que s’arribaria a posar 4-1. Xavi Torres va aconseguir retallar distàncies fins a dues vegades però el marcador final acabaria sent de 5-3.

Tercera derrota consecutiva del Juvenil A que se aleja de la zona alta.

Primeros 45 minutos bastante igualados donde el Santa Eulàlia con un gran inicio de partido se adelantaría en el marcador. Poco a poco la Grama iría pisando zona de peligro rival hasta que un centro de Bruno desde la derecha lo transformaría Kenneth poniendo el empate en el marcador. La segunda mitad comenzó de nuevo con mal pie para los colomenses que vieron como el conjunto local en una jugada aislada marcaba el 2-1.

A partir de aquí desconexión total por parte de la Grama del partido y vendaval del Santa Eulàlia que se llegaría a poner 4-1. Xavi Torres logró recortar distancias hasta en dos ocasiones pero el marcador final acabaría siendo de 5-3.