Molts juvenils al primer equip

15/06/2018

Gran any per al primer equip de la Fundació Esportiva Grama amb el seu campionat de lliga i ascens a Tercera Divisió, i també bon any per als jugadors juvenils. Cada temporada la Grama ha promocionat a jugadors del Juvenil A, i també ha comptat amb alguns nois encara en edat de juvenil.

Aquesta campanya la lesió del porter Gonzalo Larrosa li va obrir les portes al jove Alex Vega, capità del Juvenil A, qui es va fer el company de Toni Texeira durant pràcticament tota la temporada. 23 vegades convocat en competició oficial i 1 partit jugat, un gran debut a la Jonquera.

El company de Vega, Ángel González, va ser l’altre juvenil que més protagonisme va tenir amb l’equip de José Antonio García Escribano en jugar 3 partits de lliga i la final del Campionat de Catalunya Amateur. El killer del Juvenil B, Alex Montalban, ha tingut la fortuna de jugar en les seves dues convocatòries (lliga i Camp. Catalunya).

El central Alex Aguado també va tenir la sort de debutar amb el primer equip i ho va fer de manera excel·lent. Finalment, Ferran Bulta a la final del Campionat de Catalunya va debutar en la seva primera convocatòria, un premi a una excel·lent temporada al Juvenil A.

A més d’ells fins a tres juvenils van tenir la sort d’estar convocats amb el primer equip: Daniel Gutiérrez (2), Lucas Daniel Álvarez (3) i Kenneth Giner (3).

Juvenils al Primer Equip

Gran año para el primer equipo de la Fundació Esportiva Grama con su campeonato de liga y ascenso a Tercera División, y también buen año para los jugadores juveniles. Cada temporada la Grama ha promocionado a jugadores del Juvenil A, y también ha contado con algunos chicos todavía en edad de juvenil.

Esta campaña la lesión del portero Gonzalo Larrosa le abrió las puerta al joven Alex Vega, capitán del Juvenil A, quien se hizo el compañero de Toni Texeira durante prácticamente toda la temporada. 23 veces convocado en competición oficial y 1 partido jugado, un gran debut en La Jonquera.

El compañero de Vega, Ángel González, fue el otro juvenil que más protagonismo tuvo con el equipo de José Antonio García Escribano al jugar 3 partidos de liga y la final del Campeonato de Catalunya Amateur. El killer del Juvenil B, Alex Montalban, ha tenido la fortuna de jugar en sus dos convocatorias (liga y Camp. Catalunya).

El central Alex Aguado también tuvo la suerte de debutar con el primer equipo y lo hizo de sobresaliente. Por último, Ferran Bulta en la final del Campeonato de Catalunya debutó en su primera convocatoria, un premio a una excelente temporada en el Juvenil A.

Además de ellos hasta tres juveniles tuvieron la suerte de estar convocados con el primer equipo: Daniel Gutiérrez (2), Lucas Daniel Álvarez (3) y Kenneth Giner (3).