Més torneigs de carnaval

Prebenjamí «B»

Primer partit 1 a 1 contra el Ponent: Partit on els nostres podrien haver guanyat però encara s’estaven situant d’on estaven.
Segon partit 5 a 0 contra l’Escola Sant Menat que va quedar guanyat pels nostres. Els petits ja s’havien mentalitzat d’on estaven. Gran partit dels nostres on es veia que érem superiors a ells.
En el tercer partit es va donar un resultat de 4 a 3 contra el Mollet, pitjor va ser un enfrontament molt competitiu i intens on els nostres es van deixar la pell en el camp per a prendre possessió del partit.
Finalment van aconseguir així passar a la semifinal com primer de grups, que va acabar amb un empat de 4 a 4 contra el Rubí, on ells es van avançar en el marcador i els nostres amb força i lliurament van aconseguir empatar. Als penals els nostres van ser eliminats.


Prebenjamí «B»

Primer partido 1 a 1 contra el Ponent: Partido donde los nuestros podrían haber ganado pero aún se estaban situando de donde estaban.
Segundo partido 5 a 0 contra la Escola Sant Menat que quedó ganado por los nuestros. Los pequeños ya se habían mentalizado de donde estaban. Gran partido de los nuestros donde se veía que éramos superiores a ellos.
En el tercer partido se dio un resultado de 4 a 3 contra el Mollet, peor fue un enfrentamiento muy competitivo e intenso dónde los nuestros se dejaron la piel en el campo para hacernos con el partido.
Finalmente lograron así pasar a la semifinal como primero de grupos, que acabó con un empate de 4 a 4 contra el Rubí, donde ellos se adelantaron en el marcador y los nuestros con fuerza y entrega lograron empatar. Nos fuimos a los penaltis donde quedamos eliminados.