Massa càstig pels nois de Kiku

 

Toca seguir buscant la victòria.

Bellvitge 2-1 FE Grama

L’equip va entrar molt bé al partit, jugant amb molta soltesa en camp contrari i trobant còmode a nivell defensiu, fent una gran primera part tenint ocasions per anar-se’n 0-2 al descans.

A la segona part la tònica seguia sent la mateixa, tenint ocasions per tancar el partit i ells sense inquietar amb el seu joc directe sobre la seva punta. En una jugada desafortunada fem falta prop de l’àrea i ens suposa el 1-1. Els ultims 20 ‘els dos equips ens vam llançar a per la victòria fins que en el 90 arriba el gol d’ells després d’una falta penjada i dins de l’enrenou de l’area ens acaba en gol.

CLIQUEU PER VEURE L’ACTA DEL PARTIT

CLIQUEU PER VEURE LA CLASSIFICACIÓ DE LNJ6

Toca seguir buscando la victoria.

Bellvitge 2-1 FE Grama

El equipo entró muy bien al partido, jugando con mucha soltura en campo contrario y encontrándose cómodo a nivel defensivo, haciendo una gran primera parte teniendo ocasiones para irse 0-2 al descanso.

En la segunda parte la tonica seguia siendo la misma, teniendo ocasiones para cerrar el partido y ellos sin inquietar con su juego directo sobre su punta. En una jugada desafortunada hacemos falta cerca del area y nos supone el 1-1. Los ultimos 20’ los dos equipos nos lanzamos a por la victoria hasta que en el 90 llega el gol de ellos tras una falta colgada y dentro del barullo del area nos acaba en gol.

PULSAR PARA VER EL ACTA DEL PARTIDO

PULSAR PARA VER LA CLASIFICACIÓN DE LNJ6