Martí Tapia, reforç defensiu

martitapia2Martí Tapia Palacio (18/05/1993, Barcelona) arriba a la Fundació Esportiva Grama per reforçar la part defensiva del conjunt de García Escribano. Es tracta d’un central jove i amb molta experiència.

Un jugador de 24 anys que té recorregut per Segona Divisió B. Es va formar en les categories inferiors del Cornellà, i la seva etapa com a juvenil va tenir dos equips: Reial Saragossa i UE Cornellà. El seu primer any en la categoria de bronze del futbol espanyol la va passar al Sevilla B. Els seus següents equips van ser la UE Cornellà i la UE Sant Andreu, tots dos a Segona B.

Defensa polivalent que pot jugar tant de central com de lateral.

martitapia

Martí Tapia Palacio (18/05/1993, Barcelona) llega a la Fundació Esportiva Grama para reforzar la parte defensiva del conjunto de García Escribano. Se trata de un central joven y con mucha experiencia.

Un jugador de 24 años que tiene recorrido por Segunda División B. Se formó en las categorías inferiores del Cornellà, y su etapa como juvenil tuvo dos equipos: Real Zaragoza y UE Cornellà. Su primer año en la categoría de bronce del fútbol español la pasó en el Sevilla B. Sus siguientes equipos fueron la UE Cornellà y la UE Sant Andreu, ambos en Segunda B.

Defensa polivalente que puede jugar tanto de central como de lateral.