Juan Camilo dona instruccions a la banqueta

La Grama visita Manlleu amb la necessitat de donar un cop d’autoritat però al Camp d’Esports només ha guanyat el líder.

El 18 de febrer de 2018, la Grama tornava cap a casa amb els tres punts a la butxaca després d’una victòria a terres osonenques. El marcador d’aquella ocasió va ser d’1-2, però el partit no va ser gens fàcil pels colomencs.

Això és el que els espera demà als nois de Juan Camilo Vázquez. El tècnic de la Grama ha analitzat al rival d’aquesta jornada i té bones paraules pel seu company a la banqueta del Manlleu:  “és novell a la categoria i acaba d’iniciar la seva etapa com a entrenador però, a través dels partits que han jugat, veiem una proposta futbolística valent”.

Els nois de Manel Sala es troben desens a la classificació amb nou punts. A casa han patit una derrota contra el filial del Girona (0-3) però la resta de partits els compten per victòries (Tona 3-1; Parets, 1-0; i Guineueta 2-1). Encara així, fora de casa no son capaços de sumar i tots els seus partits es salden amb derrotes (Sabadell Nord 3-2; Mollet 4-1; i l’Escala 3-1). Per tant, estem davant d’un equip fort a casa i feble a domicili.

El míster de la Grama veu en el Manlleu “un equip que intenta iniciar en curt i fer una sortida de pilota neta buscant un futbol associatiu i de combinació”. Tot això sense oblidar que “poden recuperar la pilota i en una transició ràpida aprofitar els espais per fer-nos mal”.  A més, Camilo veu que els osonencs “tenen unes bandes perilloses tant pels laterals com pels homes d’atac”.

Manlleu i Grama han tingut moltes incorporacions per aquesta temporada i estan en una fase de construcció però es preveu un partit entretingut ja que ambdós equips buscaran ser protagonistes en el joc i veurem qui està més encertat. Serà demà, a les 16h, i ho podeu escoltar en directe a www.gramaradio.cat

[divider]

La Grama visita Manlleu con la necesidad de dar un golpe de autoridad pero en el Camp d’Esports sólo ha ganado el líder.

El 18 de febrero de 2018, la Grama volvía a casa con los tres puntos en el bolsillo después de una victoria en tierras de Osona. El marcador de aquella ocasión fue 1-2, pero el partido no fue nada fácil para los colomenses.

Esto es lo que les espera mañana a los chicos de Juan Camilo Vázquez. El técnico de la Grama ha analizado al rival de esta jornada y tiene buenas palabras para su compañero en el banquillo del Manlleu: «es novel en la categoría y acaba de iniciar su etapa como entrenador pero, a través de los partidos que han jugado, vemos una propuesta futbolística valiente «.

Los chicos de Manel Sala se encuentran décimos en la clasificación con nueve puntos. En casa han sufrido una derrota contra el filial del Girona (0-3) pero el resto de partidos los cuentan por victorias (Tona 3-1; Parets, 1-0; y Guineueta 2-1). Aún así, fuera de casa no son capaces de sumar y todos sus partidos se saldan con derrotas (Sabadell Nord 3-2; Mollet 4-1; y la Escala 3-1). Por tanto, estamos ante un equipo fuerte en casa y débil a domicilio.

El míster de la Grama ve en el Manlleu «un equipo que intenta iniciar en corto y hacer una salida de balón limpia buscando un fútbol asociativo y de combinación». Todo ello sin olvidar que «pueden recuperar el balón y en una transición rápida aprovechar los espacios para hacernos daño«. Además,  Camilo ve que los de Osona «tienen unas bandas peligrosas tanto por los laterales como los hombres de ataque».

Manlleu y Grama han tenido muchas incorporaciones para esta temporada y están en una fase de construcción pero se prevé un partido entretenido ya que ambos equipos buscarán ser protagonistas en el juego y veremos quién está más acertado. Será mañana, a las 16h, y lo pueden escuchar, en directo a www.gramaradio.cat

Por admin