‘Maneta’ fora de casa i permanència de l’Infantil B

L’Infantil B va aconseguir una important victòria per obtenir la permanència a Primera Divisió. La victòria per 1-5 davant la PB Barcino els va donar la salvació.

La Grama es jugava molt i tenia la pressió ja que l’Arrabal el dia anterior havia guanyat i els havia passat a la classificació. Els colomencs van sortir molt bé i es van posar aviat amb avantatge gràcies a un doblet de Rayn en els minuts 5 i 6.

Abans del descans la Barcino retallaria distàncies al marcador. Segona meitat on els visitants van ser molt superiors i van aconseguir tres gols més (Filippo, Eric i Pau). La FE Grama va aconseguir la permanència amb 2 punts d’avantatge sobre el descens i després d’haver remuntat 12.

El Infantil B consiguió una importante victoria para obtener la permanencia en Primera División. La victoria por 1-5 ante la PB Barcino les dio la salvación.

La Grama se jugaba mucho y tenía la presión ya que el Arrabal el día anterior había ganado y los había pasado en la clasificación. Los colomenses salieron muy bien y se pusieron pronto con ventaja gracias a un doblete de Rayn en los minutos 5 y 6.

Antes del descanso la Barcino recortaría distancias en el marcador. Segunda mitad donde los visitantes fueron muy superiores y lograron tres goles más (Filippo, Eric y Pau). La FE Grama consiguió la permanencia con 2 puntos de ventaja sobre el descenso y tras haber remontado 12.