‘Maneta’ del Cadet B al primer partit de lliga

Cadete_A_FEG empata a Santa Coloma contra el SANTGABRIEL foto de chemacarva
30/09/2018

El Cadet B va remuntar un 0-1 i acabaria golejant 5-1 a la Young Talent BDN Sud.

Els colomencs van començar el partit sense la intensitat adequada el que els va comportar a encaixar un gol en l’única arribada amb perill de l’equip visitant en tot el partit (0-1, 16 ‘). Dani Anguita realitzaria tres canvis en el minut 22 i l’equip va millorar l’actitud i intensitat, fent una pressió asfixiant que va ofegar el rival.

El partit va canviar i van arribar les ocasions de la Grama. En una falta a uns 25 metres, Hugo la colaria per tot l’escaire (1-1). El 2-1 arribaria en una gran jugada col·lectiva creant superioritat en banda dreta amb acció de molt de mèrit d’Arnau i Guillen que va acabar amb centre i rematada del Killer, golàs de Raúl López abans del descans.

Els colomencs van seguir dominant en la segona meitat. El 3-1 ho anotaria Raúl en una gran acció personal marxant dins l’àrea de dos jugadors i marcant amb l’esquerra. El quart gol vindria d’un rebuig de la Young Talent que cau escorat a la frontal i Hugo sense pensar-torna a enviar un obús.

Finament el cinquè arribaria fruit de la pressió i un error del rival perquè Raúl fes el seu hat-trick a plaer.

[divider]

El Cadete B remontó un 0-1 y terminaría goleando 5-1 a la Young Talent BDN Sud.

Los colomenses empezaron el partido sin la intensidad adecuada lo que les conllevó a encajar un gol en la única llegada con peligro del equipo visitante en todo el partido (0-1, 16’). Dani Anguita realizaría tres cambios en el minuto 22 y el equipo mejoró la actitud e intensidad, haciendo una presión asfixiante que ahogó al rival.

El partido cambió y llegaron las ocasiones de la Grama. En una falta a unos 25 metros, Hugo la colaría por toda la escuadra (1-1). El 2-1 llegaría en una gran jugada colectiva creando superioridad en banda derecha con acción de mucho mérito de Arnau y Guillen que terminó con centro y remate del Killer, golazo de Raúl López antes del descanso.

Los colomenses siguieron dominando en la segunda mitad. El 3-1 lo anotaría Raúl en una gran acción personal marchandose dentro del área de dos jugadores y marcando con la izquierda. El cuarto gol vendría de un rechace de la Young Talent que cae escorado en la frontal y Hugo sin pensarlo vuelve a mandar un obús.

Finamente el quinto llegaría fruto de la presión y un error del rival para que Raúl hiciera su hat-trick a placer.