‘Maneta’ del Cadet A al segon classificat

Gran partit del Cadet A i gran victòria a Granollers davant un dels equips que lluita per l’ascens. Tres punts d’or per sortir del descens, un espectacular 1-5 davant el segon classificat.

El partit va començar amb domini del Granollers posant en dificultats la Fundació i fins i tot avançant-se al marcador als quinze minuts. Poc li va durar l’alegria als locals ja que Iván per dues vegades li donava la volta al resultat abans del descans.

A la segona part va seguir la mateixa tònica que al final de la primera, control absolut del partit de la Grama i un altre gol d’Iván per posar al seu equip 1-3. Cada arribada dels colomencs era ocasió de gol i per dues vegades Lucas feia el 1-5 final.

Gran partido del Cadete A y gran victoria en Granollers ante uno de los equipos que lucha por el ascenso. Tres puntos de oro para salir del descenso, un espectacular 1-5 ante el segundo clasificado.

El partido comenzó con dominio del Granollers poniendo en aprietos a la Fundació e incluso adelantándose en el marcador a los quince minutos. Poco le duró la alegría a los locales ya que Iván por dos veces le daba la vuelta al resultado antes del descanso.

En la segunda parte siguió la misma tónica que al final de la primera, control absoluto del partido de la Grama y otro gol de Iván para poner a su equipo 1-3. Cada llegada de los colomenses era ocasión de gol y por dos veces Lucas hacía el 1-5 final.