Maneta de l’Amateur Femení al Municipal d’Alella

L’Amateur Femení de Dani Molina va guanyar 0-5 al CF Alella.

Amb tres baixes i alguna jugadora tocada va saltar al camp la Fundació amb la idea de sumar tres punts més en el seu caseller. Des de l’inici l’Alella es va tancar enrere, la pilota i el joc el portaven les jugadores visitants que van aconseguir atreure la pressió del bloc defensiu local. El gol va trigar a arribar 22 minuts, Judith aprofitant el rebuig de la portera va avançar al seu equip.

Per banda arribava la Grama amb molt perill i en una d’aquestes Jenny va marcar el 0-2. Abans del descans Altmann amb una increïble volea des de fora de l’àrea marcava el 0-3. Partit sentenciat, quedava per jugar la segona meitat i el domini colomenc va seguir molt present, sense patir enrere en cap moment i fent mal també per la banda de Borrell.

Altmann i Jenny van arrodonir la victòria de la FE Grama. Cinquena victòria en sis partits, invictes i segones, i segon partit consecutiu sense encaixar gol.

feme

El Amateur Femenino de Dani Molina ganó 0-5 al CF Alella.

Con tres bajas y alguna jugadora tocada saltó al campo la Fundació con la idea de sumar tres puntos más en su casillero. Desde el inicio el Alella se encerró atrás, la pelota y el juego lo llevaban las jugadoras visitantes que consiguieron atraer la presión del bloque defensivo local. El gol tardó en llegar 22 minutos, Judith aprovechando el rechace de la portera adelantó a su equipo.

Por banda llegaba la Grama con mucho peligro y en una de esas Jenny marcó el 0-2. Antes del descanso Altmann con una increíble volea desde fuera del área marcaba el 0-3. Partido sentenciado, quedaba por jugar la segunda mitad y el dominio colomense siguió muy presente, sin sufrir atrás en ningún momento y haciendo daño también por la banda de Borrell.

Altmann y Jenny redondearon la victoria de la FE Grama. Quinta victoria en seis partidos, invictas y segundas, y segundo partido consecutivo sin encajar gol.