Little Caesars, la millor pizza de Santa Coloma

23/03/2024

Com a sponsor oficial de la Fundació Esportiva Grama rebin una gran i afectuosa salutació de part de la família de Little Caesars Pizza, desitjant èxits en totes les seves activitats.

Little Caesars Pizza, És la 3er cadena de pizzes més gran a nivell mundial, Iniciant operacions a Detroit, Michigan i després expandint-se pel continent Americà, Europa, Àsia i ara ens trobem molt feliços de ser a SANTA COLOMA DE GRAMANET per compartir amb tots vosaltres el sabor de les nostres pizzes sota la nostra insígnia de: HOT AND READY, cosa que ens caracteritza per tenir la teva pizza de PEPPERONI calenta i llista en segons, sense esperar, sent el nostre producte estrella amb un preu imbatible. Però addicional a això comptem amb les nostres especialitats entre elles: CHICKEN SUPREME, que és una deliciosa pizza de pollastre amb xampinyons, pebrot verd i ceba,VEGGIE, la nostra pizza per als amants dels vegetals o la nostra 4 FORMATGES DELUXE, que es caracteritza per una barreja de formatges que la fa totalment irresistible, entre d’altres especialitats que et convidem a tastar.

Ara que ens coneixem, ens encantaria comentar-te que a partir d’avui comptes amb un descompte del 10% per gaudir de les nostres pizzes, presentant el teu carnet de la Fundació com a soci, jugador, tècnic, directiu i personal de l’entitat. Aquest descompte aplica tant per emportar com per menjar a la nostra pizzeria ubicada a AVINGUDA DE SANTA COLOMA, 16, i així tots pugueu compartir un moment agradable a la nostra botiga després de l’entrenament o per celebrar aquestes victòries que tant ens encanten i amb les nostres delicioses pizzes marcar un moment inoblidable.

D’aquesta manera us faig la invitació formal a degustar les nostres delicioses pizzes i productes en general servits de la manera més atenta i ràpida pel nostre personal abotiga.

Atentament.

Ignacio Gutierrez
Gerent General

Como sponsor oficial de la Fundació Esportiva Grama reciban un gran y afectuoso saludo de parte de la familia de Little Caesars Pizza, deseándoles éxitos en todas sus actividades.

Little Caesars Pizza, Es la 3er cadena de pizzas más grande a nivel mundial, Iniciando operaciones en Detroit, Michigan y luego expandiéndose por el continente Americano, Europa, Asia y ahora nos encontramos muy felices de estar en SANTA COLOMA DE GRAMANET para compartir con todos vosotros el sabor de nuestras pizzas bajo nuestra insignia de: HOT AND READY, lo cual nos caracteriza por tener tu pizza de PEPPERONI caliente y lista en segundos, sin esperar, siendo nuestro producto estrella con un precio imbatible. Pero adicional a ello contamos con nuestras especialidades entre ellas: CHICKEN SUPREME, que es una deliciosa pizza de pollo con champiñones, pimiento verde y cebolla, VEGGIE, nuestra pizza para los amantes de los vegetales o nuestra 4 QUESOS DELUXE, que se caracteriza por una mezcla de quesos que la hace totalmente irresistible, entre otras especialidades que te invitamos a probar.

Ahora que nos conocemos, nos encantaría comentarte que a partir de hoy cuentas con un descuento del 10% para disfrutar nuestras pizzas, presentando tu carnet de la Fundación como socio, jugador, técnico, directivo y personal de la entidad. Este descuento aplica tanto para llevar como para comer en nuestra pizzería ubicada en AVINGUDA DE SANTA COLOMA, 16, y así todos podáis compartir un momento agradable en nuestra tienda tras el entrenamiento o para celebrar esas victorias que tanto nos encantan y con nuestras deliciosas pizzas marcar un momento inolvidable.

De esta manera les hago la invitación formal a degustar nuestras deliciosas pizzas y productos en general servidos de la manera más atenta y rápida por nuestro personal en tienda.

Atentamente.

Ignacio Gutierrez
Gerente General