L’Infantil Preferent de la FEGrama perd a Santa Coloma davant el Cornellà per 1-3

11/05/2014

L’Infantil Preferent de la FEGrama ha perdut davant un rival directe com el Cornellà per 1-3 malgrat avantçar-se al marcador al Nou Municipal de Santa Coloma. Els jugadors de la Fundació Grama dirigits per Rubén Blanco  malgrat començar amb un gol de Dani Chavarría (12′), el conjunt del Baix Llobregat va empatar passada la mitja hora. I un altra gol abans del descans feia una remuntada que a la segona meitat seria augmentada a un resultat de 1 a 3 tot i el bon joc dels jugadors de la Fundació Grama.

L’equip de Santa Coloma suma 27 punts i és a aquesta onzena posició on el conjunt de la Fundació Grama te altres tres partits finals per aprofitar abans que acabi la lliga.

A la jornada 28 d’aquest grup 4 de Preferent Infantil, amb 27 punts l’equip de la FEG viatjarà dissabte 17 de maig des de les 15 hores al Poliesportiu Arrahona-Merinals davant el Mercantil, quart classificat amb 52 punts, encara que porta un empat i una derrota com a últimes referències.

Punxa aquí ver veure l’àlbum de imatges del partit Fundació Grama-Cornellà
ficha fichaCLAS Infant_A_FEGRAMA-COrnella-chemacarva020

Infantil_A_presentacio_2013_FUNDACIOGRAMA036

[divider]

El Infantil Preferente de la FEGrama ha perdido ante un rival directo como el Cornellà por 1-3 pese adelantándose en el marcador en el Nou Municipal de Santa Coloma. Los jugadores de la Fundación Grama dirigidos por Rubén Blanco a pesar de empezar con un gol de Dani Chavarría (12 ‘), el conjunto del Baix Llobregat empató pasada la media hora. Y otra gol antes del descanso hacía una remontada que en la segunda mitad sería aumentada a un resultado de 1 a 3 pese al buen juego de los jugadores de la Fundación Grama.

El equipo de Santa Coloma suma 27 puntos y es a esta undécima posición donde el conjunto de la Fundación Grama tiene otros tres partidos finales para aprovechar antes de que termine la liga.

En la jornada 28 de este grupo 4 de Preferente Infantil, con 27 puntos el equipo de la FEG viajará el sábado 17 de mayo desde las 15 horas en el Polideportivo Arrahona-Merinals ante el Mercantil, cuarto clasificado con 52 puntos, aunque lleva un empate y una derrota como últimas referencias.