Els nois d’Iván Cortés i Marc Martí van treure tres punts importants en el Llars Mundet Camp núm.1 per un resultat ajustat de 1-2 davant la UB Catalonia D.

Els colomenes van començar el partit molt bé, dominant tant en el joc com en el resultat guanyant 0-1 amb gol d’Adrián Gutiérrez en el minut 8. Cinc minuts abans del final de la primera part el Catalonia va aconseguir empatar el partit.

Després del pas per vestuaris res més reprendre el joc la Grama es va posar per davant, gol de Raúl López, i en la següent jugada l’Infantil D es quedava amb un menys després de l’expulsió d’un central. Tot i la inferioritat numèrica l’equip va saber aguantar tota la segona part i mantenir una important victòria, l’equip està en una bona dinàmica i amb moltes ganes de seguir sumant.

[divider]

Los chicos de Iván Cortés y Marc Martí sacaron tres puntos importantes en el Llars Mundet Camp Num.1 por un resultado ajustado de 1-2 ante la UB Catalonia D.

Los colomenes empezaron el partido muy bien, dominando tanto en el juego como en el resultado ganando 0-1 con gol de Adrián Gutiérrez en el minuto 8. Cinco minutos antes del final de la primera parte el Catalonia consiguió empatar el partido.

Tras el paso por vestuarios nada mas reanudarse el juego la Grama  se puso por delante, gol de Raúl López, y en la siguiente jugada el Infantil D se quedaba con uno menos tras la expulsión de un central. Pese a la inferioridad numérica el equipo supo aguantar toda la segunda parte y mantener una importante victoria, el equipo esta en una buena dinámica y con muchas ganas de seguir sumando.

Por admin