No va poder ser, l’equip d’Óscar Navarro es va quedar molt a prop de puntuar a casa davant la Fund.Hospitalet At., Però finalment el marcador es va quedar amb un 3-4.

Partit amb dues parts ben diferenciades. Els nois es van veure superats pel contrari en una primera meitat en què no va sortir res del que s’esperava i aquests primers 35′ es van saldar amb un contundent 0-4 per a l’equip visitant. A la represa, gir de guió.

Lluny d’abaixar els braços, la FE Grama va donar un salt endavant per mostrar detalls de la identitat que volen tenir amb transicions ràpides barrejades amb toc i més toc per generar els espais. A falta de deu minuts l’equip va aconseguir posar-se a tan sols un gol per darrere en el marcador. Desgraciadament el quart gol no va arribar.

Óscar Navarro: «Llàstima que no vam poder convertir almenys un gol més. Cal seguir adaptant-nos i, com vam fer en aquest últim partit, no abaixar els braços en cap concepte. Seguim sense conèixer la victòria en aquesta temporada però arribarà aviat, segur.»

[divider]

No pudo ser, el equipo de Óscar Navarro se quedó muy cerca de puntuar en casa ante la Fund.Hospitalet At., pero finalmente el marcador se quedó con un 3-4.

Partido con dos partes bien diferenciadas. Los chicos se vieron superados por el contrario en una primera mitad en la que no salió nada de lo esperado y esos primeros 35′ se saldaron con un contundente 0-4 para el equipo visitante. En la reanudación, giro de guión.

Lejos de bajar los brazos, la FE Grama dió un salto al frente para mostrar detalles de la identidad que quieren tener con transiciones rápidas mezcladas con toque y más toque para generar los espacios. A falta de diez minutos el equipo consigue ponerse a tan sólo un gol por detrás en el marcador. Desgraciadamente el cuarto gol no llegó.

Óscar Navarro: «Lástima que no pudimos convertir almenos un gol más. Hay que seguir adaptándonos y, como hicimos en este último partido, no bajar los brazos bajo ningún concepto. Seguimos sin conocer la victoria en esta temporada pero llegará pronto, seguro.»

Por admin