Segona derrota de la temporada per a un Infantil D que li esta costant arrencar en aquest inici de lliga, aquest cap de setmana van caure derrotats 0-12 contra l’AE La Salut Pere Gol, un equip que va ser un vendaval a Santa Coloma.

Partit sense història a Can Peixauet en el qual, de nou, el major poder físic del rival (infantil de segon any en la seva totalitat) i molts errors individuals dels colomencs van acabar decantant la balança a favor dels de Badalona.

Durant el xoc la Grama poques vegades va aconseguir donar tres passades seguides amb criteri una cosa que impedia a l’equip crear perill, durant els 70 minuts de partit no van poder crear gairebé cap oportunitat bona de gol.

Óscar Navarro: «Toca aixecar-se ràpid després d’una segona ensopegada en forma de voluminosa derrota però que, de nou, servirà per seguir amb el període d’adaptació que suposa passar de futbol 7 a futbol 11 per a la gran majoria dels nois de l’equip.»

 

Segunda derrota de la temporada para un Infantil D que le esta costando arrancar en este inicio de liga, este fin de semana cayeron derrotados 0-12 contra la AE La Salut Pere Gol, un equipo que fue un vendaval en Santa Coloma.

Partido sin historia en Can Peixauet en el que, de nuevo, el mayor poderío físico del rival (infantil de segundo año en su totalidad) y muchos errores individuales de los colomenses acabaron decantando la balanza a favor de los de Badalona.

Durante el choque la Grama pocas veces consiguió dar tres pases seguidos con criterio algo que impedía al equipo crear peligro, durante los 70 minutos de partido no pudieron crear casi ninguna oportunidad buena de gol.

Óscar Navarro: «Toca levantarse rápido tras un segundo traspiés en forma de abultada derrota pero que, de nuevo, servirá para seguir con el periodo de adaptación que supone pasar de fútbol 7 a fútbol 11 para la gran mayoría de los chicos del equipo.»

 

Por admin