L’Infantil C va empatar contra el segon classificat

L’Infantil C va empatar a un davant l’AC Juventus. Un resultat que torna a demostrar que a aquest equip li van els partits grans, un resultat molt bo davant el segon de la lliga.

Partit vibrant entre dos equips que van sortir a per la victòria des del primer moment. La Juventus es va avançar al marcador després d’una jugada ben trenada, amb 0-1 s’arribava al descans. A la segona meitat la tònica va ser la mateixa, i el 1-1 va arribar gràcies a una passada interior de Javito a Miguel perquè aquest fes l’empat.

Infantil C 1516

El Infantil C empató a uno ante la AC Juventus. Un resultado que vuelve a demostrar que a este equipo le van los partidos grandes, un resultado muy bueno ante el segundo de la liga.

Partido vibrante entre dos equipos que salieron a por la victoria desde el primer momento. La Juventus se adelantó en el marcador tras una jugada bien trenzada, con 0-1 se llegaba al descanso. En la segunda mitad la tónica fue la misma, y el 1-1 llegó gracias a un pase interior de Javito a Miguel para que éste hiciese el empate.