Frenada de l’Infantil C al Municipal Sot de Bagueny. Després de tres victòries consecutives l’equip va caure 3-0 davant el At.Sant Pol.

La primera part del partit va ser per als colomencs que van poder haver-se anat per davant en el marcador a vestidors amb un joc bastant embolicat. I en el segon temps tot canviaria, dues jugades desafortunades van costar dos gols en els primers tres minuts.

Aquests dos gols sumats a l’expulsió de Nico va fer que l’equip es precipitarà i no pogués remuntar, ja just al final del partit en una contra va caure el tercer gol local amb què es va arribar al final.

infC01115

Frenazo del Infantil C en el Municipal Sot de Bagueny. Tras tres victorias consecutivas el equipo cayó 3-0 ante el At.Sant Pol.

La primera parte del partido fue para los colomenses que pudieron haberse ido por delante en el marcador a vestuarios con un juego bastante embarullado. Y en el segundo tiempo todo cambiaría, dos jugadas desafortunadas costaron dos goles en los primeros tres minutos.

Esos dos goles sumados a la expulsión de Nico hizo que el equipo se precipitará y no pudiera remontar, ya justo al final del partido en una contra cayó el tercer gol local con el que se llegó al final.

Por admin