L’Infantil C FEGrama torna de la Setmana Santa amb molta força i guanya per golejada de 9-0 al penúltim, el Sant Martí-Condal. D’aquesta manera, es torna a tastar la victòria desprès de la jornada anterior on va caure a la seva visita a la Penya Barcelonista Collblanc Sants, segon classificat, per 2-0.

Javier López va obrir la llauna de gols passats el minut 10. David Valdivia pujava el 2-0 pocs minuts desprès. Sergio Martínez augmentava el resultat marcant el 3-0. I un triplet de gols d’Iván González sentenciava amb un 7-0. Àlex Castillo i Luka Liparteliani pujaven al marcador del Nou Municipal de Santa Coloma el resultat definitiu de 9 a 0.

L’immediat perseguidor d’aquest Infantil C FEGrama sí va reduïr punts, la Penya Anguera, que es col.loca amb 38 punts a nomès 1 punt i el Carmelo segueix a 2 punts.

A nomès cinc jornades per a la finalització de la lliga, els jugadors entrenats per Rafa Muriel i Sergio Sierra voldran continuar a la quarta posició i sumar per pujar dels 36 punts i probar de puntuar a la jornada 26 al Camp de L’Energia del Mercat Nou Magòria, vuitè a la classificació amb 31 punts, el dissabte 3 de maig des de les 13:10 hores.

Infantil_C_presentacio_2013_FUNDACIOGRAMA038

[divider]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpJornada?cod_primaria=1000120&CodCompeticion=18473303&CodGrupo=18577730&CodTemporada=9&CodJornada=10″ target=»blank» ]Resultats[/button]

[button color=»blue» size=»small» link=»http://www.fcf.cat/pnfg/NPcd/NFG_VisClasificacion?cod_primaria=1000120&codgrupo=18577730&codcompeticion=18473303″ target=»blank» ]Classificació[/button]

El Infantil C FEGrama vuelve de la Semana Santa con mucha fuerza y ​​gana por goleada de 9-0 al penúltimo , el iris – Condal . De esta manera , se vuelve a probar la victoria después de la jornada anterior donde cayó en su visita a la Peña Barcelonista Collblanc Santos , segundo clasificado , por 2-0 .

Javier López abrió la lata de goles pasados ​​el minuto 10 . David Valdivia subía el 2-0 pocos minutos después . Sergio Martínez aumentaba el resultado marcando el 3-0 . Y un triplete de goles de Iván González sentenciaba con un 7-0. Àlex Castillo y Luka Liparteliani subían al marcador del Nou Municipal de Santa Coloma el resultado definitivo de 9 a 0 .

El inmediato perseguidor de este Infantil C FEGrama  sí redujo puntos , la Penya Anguera , que se coloca con 38 puntos a sólo 1 punto y el Carmelo sigue a 2 puntos .

A sólo cinco jornadas para la finalización de la liga , los jugadores entrenados por Rafa Muriel y Sergio Sierra querrán continuar en la cuarta posición y sumar para subir los 36 puntos y probar de puntuar en la jornada 26 en el Campo de La Energía del Mercado nuevo Magòria , octavo en la clasificación con 31 puntos , el sábado 3 de mayo desde las 13:10 horas .

Visca l’Esperit Grama!!!

Por admin