L’Infantil C cau davant els campions de lliga

L’Infantil C va acabar la temporada amb derrota per 2-0 davant l’EF Premier Barcelona. Els locals es van proclamar campions davant d’una Grama que ho va donar tot i va tancar una campanya irregular fent un gran partit.

Els locals que es jugaven el títol de lliga van sortir a per totes i molt aviat es van avançar en un córner. La Grama no es va enfonsar, va aguantar fins al final creant ocasions però sense sort de cara a porta. Un partit molt intens en què els colomencs ho van donar tot malgrat no jugar-se res.

Del possible 1-1 es va arribar al 2-0, un últim minut de partit espectacular ja que la Grama va fallar una ocasió molt clara i al contraatac la Premier va segellar la seva victòria.

El Infantil C terminó la temporada con derrota por 2-0 ante la EF Premier Barcelona. Los locales se proclamaron campeones ante una Grama que lo dio todo y cerró una campaña irregular haciendo un gran partido.

Los locales que se jugaban el título de liga salieron a por todas y muy pronto se adelantaron en un córner. La Grama no se vino abajo, aguantó hasta el final creando ocasiones pero sin suerte de cara a puerta. Un partido muy intenso en el que los colomenses lo dieron todo pese a no jugarse nada.

Del posible 1-1 se llegó al 2-0, un último minuto de partido espectacular pues la Grama falló una ocasión muy clara y al contraataque la Premier selló su victoria.