L’Infantil B guanya a un rival directe

L’Infantil B FEGrama del primer entrenador José Jiménez i del seu segon, Albert Del Campo, a més del delegat, Miki González, van guanyar a un rival directe per 1-4 i així els colomencs van trencar amb la ratxa negativa de cinc jornades seguides sense conèixer la victòria (tres derrotes seguides).

En el camp del penúltim classificat, equip situat a només cinc punts dels nostres, la Fundació amb un fort vent en contra va guanyar al CD Premià de Dalt. A la primera part a l’equip el va costar sortir del seu propi camp a causa de que únicament tenien el recurs de la sortida en curt pel fet que el vent impedia arribar massa lluny.

Tot i això l’equip aconsegueix amb dos gols de Carlos Gonzalo posar-se 0-2. Vuit minuts després el Premià retallava distàncies i començava a estrènyer a base de pilotes llargues i prémer a la sortida. Les vegades que aconseguien els colomencs superar la seva pressió arribaven a l’altre camp però sense encert en els metres finals.

A la segona part el vent va ser favorable als nostres i els nois de la FEGrama no van deixar sortir del seu propi camp al rival; el guió del partit canviava. I els gols van tornar a caure, Pau Burción amb un doblet ampliava l’avantatge i deixava el marcador en el definitiu 1-4

José Jiménez: «3 punts importants que ens donen una empenteta a la classificació, en un partit complicat pel fort vent. Felicitar als jugadors i animar-los a seguir treballant perquè crec que farem una segona volta molt millor que la primera.»

En la propera jornada el conjunt de la Fundació Esportiva Grama jugarà al camp del CE Mataró Escola de Futbol el dissabte des de les 12 hores. L’equip rival és el líder de la lliga amb només una derrota i amb 13 victòries consecutives.

INFANTIL BFUNDACIO GRAMA SANTA COLOMA

El Infantil B FEGrama del primer entrenador José Jiménez y de su segundo, Albert Del Campo, además del delegado, Miki González, ganaron a un rival directo por 1-4 y así los colomenses rompieron con la racha negativa de cinco jornadas seguidas sin conocer la victoria (tres derrotas seguidas).

En el campo del penúltimo clasificado, equipo situado a solo cinco puntos de los nuestros, la Fundació con un fuerte viento en contra ganó al CD Premià de Dalt. En la primera parte al equipo les costó salir de su propio campo debido a que únicamente tenían el recurso de la salida en corto debido a que el viento impedía llegar demasiado lejos.

Aún así el equipo consigue con dos goles de Carlos Gonzalo ponerse 0-2. Ocho minutos después el Premià recortaba distancias y empezaba a apretar a base de balones largos y apretar en la salida. Las veces que conseguían los colomenses superar su presión llegaban al otro campo pero sin acierto en los metros finales.

En la segunda parte el viento nos es favorable a los nuestros y son los chicos de la FEGrama los que no dejan salir de su propio campo al rival; el guión del partido cambiaba. Y los goles volvieron a caer, Pau Burción con un doblete ampliaba la ventaja y dejaba el marcador en el definitivo 1-4

José Jiménez: «3 puntos importantes que nos dan un empujoncito en la clasificación, en un partido complicado por el fuerte viento. Felicitar a los jugadores y animarlos a seguir trabajando porque creo que haremos una segunda vuelta mucho mejor que la primera.»

En la próxima jornada el conjunto de la Fundació Esportiva Grama jugará en el campo del CE Mataró Escola de Futbol el sábado desde las 12 horas. El equipo rival es el líder de la liga con solo una derrota y con 13 victorias consecutivas.

Resultats  Classificació