L’Infantil-Aleví va guanyar al Nou Municipal

Primera victòria de la temporada per a l’Infantil-Aleví Femení, gran partit de les nostres noies per 7-1 davant el Santa Susanna AE ‘B’.

Les colomenques van demostrar que saben jugar la pilota, i malgrat el resultat voluminós els va faltar més definició i eficàcia a la finalització de les jugades, cosa que hagués posat un resultat molt més gran. El treball comença a donar els seus fruits per a unes noies que van fer un gran bloqueig a la sortida de la pilota del rival, una gran potència en la creació de jugades i circulació de la pilota.

Setmana rere setmana cal destacar els valors d’aquestes noies, que malgrat tot el que s’ha patit per aconseguir formar, han demostrat que unides ningú pot amb elles, i això es reflecteix dins el camp.

infal

 

Primera victoria de la temporada para el Infantil-Alevín Femenino, gran partido de nuestras chicas por 7-1 ante el Santa Susanna AE ‘B’.

Las colomenses demostraron que saben jugar el balón, y pese al resultado abultado les faltó mayor definición y eficacia en la finalización de las jugadas, algo que hubiera puesto un resultado mucho más grande. El trabajo empieza a dar sus frutos para unas chicas que hicieron un gran bloqueo en la salida del balón del rival, una gran potencia en la creación de jugadas y circulación del balón.

Semana tras semana hay que destacar los valores de estas chicas, que a pesar de todo lo que se ha sufrido para conseguir formar, han demostrado que unidas nadie puede con ellas, y eso se refleja dentro del campo.