L’Infantil-Aleví va golejar a l’OAR Vic

Quarta victòria consecutiva de l’Infantil-Aleví que aquesta vegada va guanyar 0-7 a l’OAR Vic.

Bon partit de les nostres noies que es van dur tres punts de Vic sense problemes. Partit còmode i massa relaxat. Tot i el resultat, a la Grama li va faltar intensitat i moviments. A les jugadores de Jordi Péres se’ls va contagiar el joc del rival i el resultat va permetre certa relaxació, el que va comportar a una sensació de cansament i falta de circulació de la pilota.

Després de la victòria les colomenques tenen per davant una setmana en què hauran de treballar molt abans de la visita del líder.

infal

Cuarta victoria consecutiva del Infantil-Alevín que esta vez ganó 0-7 a la OAR Vic.

Buen partido de nuestras chicas que se llevaron tres puntos de Vic sin problemas. Partido cómodo y demasiado relajado. A pesar del resultado, a la Grama le faltó intensidad y movimientos. A las jugadoras de Jordi Péres se les contagió el juego del rival y el resultado permitió cierta relajación, lo que conllevó a una sensación de cansancio y falta de circulación del balón.

Tras la victoria las colomenses tienen por delante una semana en la que tendrán que trabajar mucho antes de la visita del líder.