L’Infantil-Aleví va empatar contra el Sant Gabriel

Bon partit de l’Infantil-Aleví que va empatar a tres gols davant el CD Sant Gabriel. Un partit molt disputat, emocionant i amb dos estils de joc diferents sobre el terreny de joc.

Gran treball de la Fundació que van saber defensar-se fins a l’últim minut davant un rival molt potent. Les noies van ser capaces de capgirar el marcador quan al primer quart el Sant Gabriel guanyava 0-1, les locals es van posar 3-1 al tercer quart. Aquesta vegada les jugadores de Jordi Pérez van demostrar millor joc i circulació de pilota que a la primera jornada.

El rival utilitzava la seva força i a l’últim quart, les nostres noies, després de perdre diverses ocasions clares per sentenciar el partit van veure com arribava el 3-2. Un gol per sota el Sangra es va arriscar en canviar de sistema, passant a un 3-1-2, i la sort va estar del seu costat ja que al final del partit van aconseguir l’empat.

Buen partido del Infantil-Alevín que empató a tres goles ante el CD Sant Gabriel. Un partido muy disputado, emocionante y con dos estilos de juego diferentes sobre el terreno de juego.

Gran trabajo de la Fundació que supieron defenderse hasta el último minuto ante un rival muy potente. Las chicas fueron capaces de darle la vuelta al marcador cuando en el primer cuarto el Sant Gabriel ganaba 0-1, las locales se pusieron 3-1 en el tercer cuarto. Esta vez las jugadoras de Jordi Pérez demostraron mejor juego y circulación de balón que en la primera jornada.

El rival utilizaba su fuerza y en él último cuarto, nuestras chicas, tras perder varias ocasiones claras para sentenciar el partido vieron como llegaba el 3-2. Un gol por debajo el Sangra se arriesgó al cambiar de sistema, pasando a un 3-1-2, y la suerte estuvo de su lado ya que al final del partido consiguieron el empate.