L’Infantil-Aleví va caure contra el Sant Jordi

L’equip dirigit per Rubén David Hernández va caure derrotat al Municipal Menorca-Sant Martí Provençal davant el Sant Jordi CE.

Les colomenques van saltar al camp adormides i això els va acabar passant factura en els dos primers quarts on no van crear jugades de molt perill i el rival amb un joc directe va aconseguir posar-se 2-0 al marcador. Després del descans la Fundació va començar a millorar i van tornar a ser les de sempre però la pilota no va voler entrar, en canvi les locals aconseguien el 3-0.

Malgrat el marcador les noies de la Grama no van abaixar els braços i amb gols d’Eva Del Pilar i Sara Aljaro es van posar a un gol de l’empat. Malauradament en un contraatac al Sant Jordi va posar el 4-2 definitiu.

Infantil-Aleví 1516

El equipo dirigido por Rubén David Hernández cayó derrotado en el Municipal Menorca-Sant Martí Provençal ante el Sant Jordi CE.

Las colomenses saltaron al campo dormidas y eso les acabó pasando factura en los dos primeros cuartos donde no crearon jugadas de mucho peligro y el rival con un juego directo consiguió ponerse 2-0 en el marcador. Tras el descanso la Fundació empezó a mejorar y volvieron a ser las de siempre pero el balón no quiso entrar, en cambio las locales conseguían el 3-0.

Pese al marcador las chicas de la Grama no bajaron los brazos y con goles de Eva Del Pilar y Sara Aljaro se pusieron a un gol del empate. Desgraciadamente en un contraataque el Sant Jordi puso el 4-2 definitivo.