Les noies de l’Infantil-Aleví tornen a brillar al Nou Municipal

Suma i segueix l’equip de Rubén David Hernández que aquest cop va guanyar a la UE Sants. L’equip amplia a quatre punts l’avantatge amb les quartes de la lliga i segueixen a 1 punt del segon lloc.

Bon partit de l’Infantil-Aleví de principi a fi, en cap moment es van deixar sorprendre per un rival que va sortir a pressionar a dalt des del començament. Un cop més la Grama va fer un futbol atractiu i vistós perquè de nou l’afició pogués gaudir. Bon joc de pilota, ben organitzades tant en atac com en defensa. Dia de canvis de posició per a algunes jugadores.

Els gols del 7-2 van ser de: Carla González en quatre ocasions, Ariadna Martínez amb un doblet i Eva Del Pilar.

Rubén: «L’equip va sortir amb un 1-2-1-3, l’equip inicial amb Xenia (P), Carla, Ari, Carme, Alba, Sara i Eva, i també van participar Viky i Nahomy. Aquest equip està en un moment dolç de la temporada i amb un somni a tocar, i avui va ser un plaer comptar amb el senyor president a la grada.»

Nuestro Infantil-Alevín junto a nuestro presidente, Antonio Morales, y al entrenador del 1er equipo, J.Ramón Carranza.

Nuestro Infantil-Alevín junto a nuestro presidente, Antonio Morales, y al entrenador del 1er equipo, J.Ramón Carranza.

Suma y sigue el equipo de Rubén David Hernández que esta vez ganó a la UE Sants. El equipo amplía a cuatro puntos la ventaja con las cuartas de la liga y siguen a 1 punto del segundo puesto.

Buen partido del Infatil-Alevín de principio a fin, en ningún momento se dejaron sorprender por un rival que salió a presionar arriba desde el comienzo. Una vez más la Grama hizo un fútbol atractivo y vistoso para que de nuevo la afición pudiera disfrutar. Buen juego de balón, bien organizadas tanto en ataque como en defensa. Día de cambios de posición para algunas jugadoras.

Los goles del 7-2 fueron de: Carla González en cuatro ocasiones, Ariadna Martínez con un doblete y Eva Del Pilar.

Rubén: «El equipo salio con un 1-2-1-3, el equipo inicial con Xenia (P), Carla, Ari, Carmen, Alba, Sara y Eva, y también participaron Viky y Nahomy. Este equipo esta en un momento dulce de la temporada y con un sueño a tocar, y hoy fue un placer contar con el señor presidente en la grada.»