L’Infantil-Aleví guanya i aspira al segon lloc de la lliga

Dissabte l’Infantil-Aleví va aconseguir un resultat meravellós per 1-4 davant el Santa Susanna AE. La Grama segueix tercera ara a 1 punt de les segones que té encara un partit menys al seu caseller.

Gran partit de les nostres jugadores que van estar de deu tot el partit i van fer una bona feina durant tots els quarts. L’equip va sortir al camp mentalitzat del que volien, una altra victòria. Una xerrada tècnica constructiva comentant alguns aspectes tècnics i al camp amb un nou esquema (1-2-1-3).

Als 14 minuts de joc Ariadna Martínez avançava a la Grama i al 31 arribava un altre golàs, aquest cop d’Eva Del Pilar. Amb 2-0 es va arribar al descans i en el tercer quart va arribar la reacció de les locals que en un córner van retallar distàncies en el marcador. L’1-2 va fer que les colomenques es vinguessin a dalt aconseguint ampliar el marcador amb gols de Carla González i Eva Del Pilar.

Amb el resultat final l’equip empata el goal average davant un rival que va veure com Xenia va estar a la porteria a un nivell imperial.

Infantil-Aleví 1516

El sábado el Infantil-Alevín consiguió un resultado maravilloso por 1-4 ante el Santa Susanna AE. La Grama sigue tercera ahora a 1 punto de las segundas que tiene todavía un partido menos en su casillero.

Gran partido de nuestras jugadoras que estuvieron de diez todo el partido e hicieron un buen trabajo durante todos los cuartos. El equipo salió al campo mentalizado de lo que querían, otra victoria. Una charla técnica constructiva comentando algunos aspectos técnicos y al campo con un nuevo esquema (1-2-1-3).

A los 14 minutos de juego Ariadna Martínez adelantaba a la Grama y en el 31 llegaba otro golazo, esta vez de Eva Del Pilar. Con 2-0 se llegó al descanso y en el tercer cuarto llegó la reacción de las locales que en un córner recortaron distancias en el marcador. El 1-2 hizo que las colomenses se vinieran arriba consiguiendo ampliar el marcador con goles de Carla González y Eva Del Pilar.

Con el resultado final el equipo empata el goal average ante un rival que vio como Xenia estuvo en la portería a un nivel imperial.